Vau, micsoda frigy! Meghalt a nő első férje, egy macska - Hozzáment a kutyájához

kutya házasság macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ember legjobb barátja, a kutya. De mi a helyzet akkor, ha az ember férje egy kutya? 

Dominique Lesbirel nyolc éve kelt egybe kandúrjával, Doerackkal. A macska 19 évesen hunyt el nemrég. A 41 éves nő hamarosan újra szerelembe esett a gyász után, és már újabb esküvőjét tervezi a brit Metro szerint.

A vőlegény nem más, mint Dominique kutyája, Travis.

Forrás: Facebook/ Dominique Lesbirel

Sosem volt még olyan jó a szex, mint a fával

Egy 31 éves nő megtalálta élete szerelmét, aki végre nem egy gyökér, mint a pasik, akikkel előzőleg járt, ellenben gyökerei vannak. Emma szerelme ugyanis egy fa.

Érdekes csavar a történetben, hogy a nő lelkész (legalábbis egy internetes tanfolyam elvégzése után szerzett bizonyítványa szerint) és ő maga is összeadhat párokat. Speciálisan szeret állatokat és embereket férjjé-feleséggé nyilvánítani, de kizárólag háziállatokkal vállalja a szertartást, a tigrisek, oroszlánok nála kizártak.

Pofonok, időszakok, döntések, igazságok: Ideje végre elindulni!http://www.life.hu/intim/20150720-pilat-gabor-szerint-az-ido-elore-haladtaval-egyre-kevesebb-rahatasunk-lesz-a-dolog-alakulasara.html"Egy kicsit terhes vagyok." Valószínűleg ez a mondat még sosem hagyta egyetlen nő száját sem, merthogy mi sem természetesebb annál, minthogy igen, vagy nem.IntimThinkstock10 jel, amely szerint a pasiknak is fáj a szakításhttp://www.life.hu/intim/20150721-szakitas-pasik-jelek.htmlAzt mondják, hogy a férfiak és a nők fordítva élik meg a szakítást. A gyengébbik nem először szomorkodik, majd tombol, és aztán továbblép. A férfiak először buliznak, majd idővel rájönnek, mit veszítettek. Erről az utóbbi állapotról gyűjtött össze a Life.hu tíz jellegzetes dolgot.Intim--Überciki! Színpadon kandikált ki Nicki Minaj mellbimbójahttp://www.life.hu/intim/20150721-uberciki-szinpadon-kandikalt-ki-nicki-minaj-mellbimboja-a-ruhajabol.htmlEz a videó ezidáig elkerülte a figyelmünket, ezért utólag is elnézést kérünk. Intim--Íme, a topless Kate Upton címlapfotózás közben - csupasz testrészek, forró videó!http://www.life.hu/intim/20150721-ime-kate-upton-cimlapfotozas-kozben-csupasz-testreszek-forro-video.htmlA GQ címlapfotózása valóságos élmény volt mindenki számára: Kate Upton azzá tette. Intim--Jól kezdődik a nap: hatalmas dekoltázst villantott Amber Rosehttp://www.life.hu/intim/20150720-jol-kezdodik-a-nap-hatalmas-dekoltazst-villantott-amber-rose-aki-a-kisfiaval-sebastiannal-setalt.htmlAmber Rose sokszor, sokféleképpen mutatta már meg nekünk a dekoltázsát. Ezúttal sem rejtette véka alá gömbölyded idomait. Intim--Pumped Gabo rámozdult Czippán Anettrehttp://www.life.hu/intim/20150721-pumped-gabo-fesztival-tancos-sztar-ramozdult-czippan-anettre-a-tv2-mokka-musorvezetojere.htmlÁllítása szerint Gabo randira hívta a Mokka csinos műsorvezetőjét adás előtt - ezt azonban Anett határozottan tagadta.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.