Kim Kardashian ismét megszellőztette csupasz popóját

Forrás: AFP/Rick Diamond -
Kim Kardashian terhesség kim kardashian fenék villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szál bugyiban és egy mesefigurás pólóban fotózkodott a spanyol Vogue-nak Kim Kardashian, aki még egy laza pucsítást is tolt a képhez.

Már eltelt egy kis idő azóta, hogy utoljára láthattunk egy szeletkét Kim Kardashian nagyrabecsült testérészből, most azonban ismét megvillantotta formás popóját, és nem is akármilyen okból: a spanyol Vogue magazinnak készültek igazán szexi fotók a terhes celebnőről. Az egyik ilyet Instagram oldalára is feltöltötte Kim, így mi is gyönyörködhetünk benne. Íme:

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Vége a szerelemnek! Cara Delevingne és barátnője szakítottakhttp://www.life.hu/intim/20150721-cara-delevingne-modell-es-enekesno-szerelme-anne-erin-annie-clark-szakitottak.htmlNyolc hónapnyi hevesen lángoló szerelem után a 22 éves modell és énekes barátnője között mindennek vége. IntimAFPKylie Jenner melleitől felrobbant az internethttp://www.life.hu/intim/20150720-kylie-jenner-dekoltazsat-alig-takarja-valami.htmlA celebnő, aki legutóbb kék színű hajával lepte meg a közönséget, most alig takaró fürdőruhájával, vagyis inkább dekoltázsával sokkolt. IntimOrigoPlayboy-nyuszit vett el a manchesteri sztárfocista - Fotó!http://www.life.hu/intim/20150720-elvette-egykori-playboy-modell-baratnojet-evangelina-andersont-a-manchaster-city-focistaja-martin.htmlMartin Demichelis, a Manchester City argentin labdarúgója megházasodott, választottja pedig nem más, mint az egykori Playboy-modell, Evangelina Anderson. Intim--Megvan a királyi család legszexisebb tagja - Íme, James Middletonhttp://www.life.hu/intim/20150709-katalin-hercegne-occse-james-middleton-hihetetlenul-szexi.htmlMíg a világ feszülten figyeli Katalin hercegné és húga, Pippa Middleton minden lépését, addig öccsükre kevesebb reflektorfény esik - szerintünk méltatlanul. James Middleton ugyanis hihetetlenül szexi!Intim--Kim Kardashian kislánya ennivalóan édes - Szó szerint!http://www.life.hu/csalad/20150721-a-kis-north-west-szo-szerint-becsokizott.htmlVicces képet osztott meg hivatalos Instagram oldalán az amerikai valóságshow-sztár.CsaládOrigoA Plútóból csináltak feneket Kim Kardashiannakhttp://www.life.hu/intim/20150716-ime-a-legviccesebb-izlestelenebb-pluto-mem.htmlImádtuk a fotókat, amieket a napokban a New Horizons űrszonda közvetített a NASA felé a Plútó felszínéről. Persze van, akit a bolygó már meg is ihletett valamire...Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.