Nem érdeklik a negatív kommentek! Tamara Ecclestone ezúttal repülőn szoptatott

Forrás: Instagram/ Tamara Ecclestone -
szoptatás komment Tamara Ecclestone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen is bírálták a Forma1-es mogul lányát, amiért rengeteg szoptatós fotót oszt meg kislányáról. A hírességet azonban nem érdeklik a kommentelők: újabb brelfiet tett közzé.

Legutóbb a bahamai nyaralásukról posztolt szoptatós képeket Tamara Ecclestone, aki a sok brelfievel kiverte a biztosítékot. A 31 éves celebnőt azonban nem zavarják a negatív hozzászólások, szerinte annyira természetes dolog a szoptatás, hogy ő szívesen ki is posztolja azt.

Forrás: Instagram/ Tamara Ecclestone

Úgy látszik, a férj, Jay Rutland is ezt a hozzáállást vallja, hiszen ott mosolyog a háttérben.

Pofonok, időszakok, döntések, igazságok: Ideje végre elindulni!http://www.life.hu/intim/20150720-pilat-gabor-szerint-az-ido-elore-haladtaval-egyre-kevesebb-rahatasunk-lesz-a-dolog-alakulasara.html"Egy kicsit terhes vagyok." Valószínűleg ez a mondat még sosem hagyta egyetlen nő száját sem, merthogy mi sem természetesebb annál, minthogy igen, vagy nem.IntimThinkstockKim Kardashian ismét megszellőztette csupasz popójáthttp://www.life.hu/intim/20150722-kim-kardashian-terhes-celebno-ismet-megmutatta-csupasz-feneket.htmlEgy szál bugyiban és egy mesefigurás pólóban fotózkodott a spanyol Vogue-nak Kim Kardashian, aki még egy laza pucsítást is tolt a képhez.Intim--Ejha! Félmeztelenül mutatta meg dögös alakját Chrissy Teigenhttp://www.life.hu/intim/20150722-chrissy-teigen-modell-john-legend-felesege-felmeztelenul-elvezte-a-napsutest-a-yachton.htmlJohn Legend szuperszexi neje egy apró kis bugyiban heverészve mutatta meg formás popsiját és végtelen lábait.Intim--Irina Shayk szűzies fehérneműben is őrülten szexihttp://www.life.hu/intim/20150721-cristiano-ronaldo-exbaratnoje-szexi-fehernemuben-pozol.htmlCristiano Ronaldo exbarátnője egy igazán dögös képpel örvendeztette meg a rajongóit.IntimOrigoKozso feleségül veszi Keiráthttp://www.life.hu/intim/20150721-kozso-enekes-zenesz-felesegul-veszi-parjat-keirat.htmlAz énekes nagy bejelentést tett, szakítás helyett esküvő vár rá és párjára.Intim--Íme, a topless Kate Upton címlapfotózás közben - csupasz testrészek, forró videó!http://www.life.hu/intim/20150721-ime-kate-upton-cimlapfotozas-kozben-csupasz-testreszek-forro-video.htmlA GQ címlapfotózása valóságos élmény volt mindenki számára: Kate Upton azzá tette. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.