20 évvel fiatalabb lánnyal kavar Kásás Tamás

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
vízilabda szerelem Kásás Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar vízilabdázó, Kásás Tamás, akit idén tavasszal a magyar sport halhatatlanjai közé választottak, 20 évvel fiatalabb nőbe szerelmes.

Kásás Tamást, a nők báványát, a hu­szonegy éves Póta Dorinához fűzik romantikus érzelmek. A fiatal lány tavaly indult a Mr. és Miss Fitt, a legsportosabb fiúk és lányok szépségversenyén. A megmérettetésen ugyan nem ért el előkelő helyezést, de Tamást, aki éppen akkor zsűriként volt jelent a versenyen, sikerült meghódítania.

Kásás Tamás, vízilabda, Kásás Tamás ül a medence szélén a 2012-es londoni nyári olimpia férfi vízilabdatornája negyeddöntőjében vívott Olaszország-Magyarország találkozó végén. Forrás: MTI/Kovács Tamás

Igen, én vagyok a barátnője, de erről többet nem szeretnék mondani

- nyilatkozta Dorina a Borsnak, Tamás pedig egyelőre nem nyilatkozott ebben a kérdésben.

Két évvel ezelőtt Kocsis Korinnával látták Tamást meghitten falatozni egy budai palacsintázóban. Oroszlán Szonja után két évig a 2006-os Miss Balatonnal, Heincz Eszterrel élt együtt. Most azonban talán rátalált az igazi, sírig tartó szerelem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.