Robbie Williams így köszönti a reggelt Monacóban

Forrás: Instagram/robbiewilliams -
Robbie Williams reggel Monaco énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feleségével együtt kívánt jó reggelt a világhírű énekes, aki az ébredésük után pár perccel rögtön lőtt is magukról egy kora reggeli szelfit. 

Robbie Williams többször sokkolt már minket, legutóbb például a szőkére festett tincseivel, azonban most igazán cuki képpel rukkolt elő. Ő, és színésznő felesége, Ayda Field éppen Monacóban mulatják az időt, és a kép alapján igazán hosszú estéjük lehetett. Az énekes rajongói hamarosan közelről is szemügyre vehetik a világsztárt, aki augusztus 10-én lép színpadra a Szigeten.

Robbie Williams, és felesége Ayda Forrás: Instagram/robbiewilliams

Erotikus kommenttörténetek: Szex vaksötétben, 5 ember "szeme láttára" (18+)http://www.life.hu/intim/20140711-szex-es-orgazmus-hat-ember-tarsasagaban-vak-sotetben-nyilvanos-helyen.htmlA Life.hu olyan szexi sztorikra bukkant, amelyek szerzője ismeretlen, és amely kitalált vagy valós meséket az alkotók nyilvános fórumokon, hozzászólásként tettek közzé. Az erotikus kommentek között igazi gyöngyszemekre lehet bukkanni, a névtelenség álarca mögé bújva ugyanis sokan minden gátlásukat levetkőzve ragadnak klaviatúrát. Jöjjön most Intim érintés története!Intim--Esztergályos Cecília szexvírussal sokkolja a rajongóithttp://www.life.hu/intim/20150724-esztergalyos-cecilia-oldalat-hekkerek-tamadtak-meg.htmlPornográf felvétel jelent meg a művésznő Facebook-oldalán. A durva képsorok láttán a színésznő ledöbbent, nem tudott mit kezdeni a helyzettel.Intim--Gáspár Evelin után Horváth Éva is megvillantotta a lábfejét: Fotó!http://www.life.hu/intim/20150724-igy-elvezkedik-horvath-eva.htmlHorváth Éva nagyon élvezi a kényeztetést, erről pedig egy fotót is megosztott közösségi oldalán.Intim--Cindy Crawford csupasz mellekkel mászkál az erdőbenhttp://www.life.hu/intim/20150724-cindy-crawford-csupasz-mellel-maszkal-az-erdoben-a-csaladi-nyaralason.htmlA szupermodell meghitt családi nyaraláson pihen a napokban. Az idilli környezetben Cindy Crawford szívesen mászkál lenge cuccban, vagy akár toplessben is.Intim--Miley Cyrus viselkedésére elfogytak a jelzők: Imitált orál, pucérság és bimbihttp://www.life.hu/intim/20150724-miley-cyrus-leszopott-egy-kukoricat-meztelenul-strandolt-majd-kivilagitotta-mellbimboit.htmlMiley egy naptári napon szopott le egy kukoricát, meztelenül strandolt, majd kivilágította mellbimbóit. A celebnőnek nagyon nehéz napja volt, ugyanis rengeteg fontos dolgot kellett elintéznie.Intim--Wow! Összejött a Bosszúállók két sztárja!http://www.life.hu/intim/20150724-osszejott-a-bosszuallok-ket-sztarja-elizabeth-olsen-es-tom-hiddleston.htmlMost már biztos: egymásba szeretett a Marvel-univerzum két sztárja, Elizabeth Olsen és Tom Hiddleston. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.