Lebuktak a pasik! Ezeket a fehérneműket szeretik a nőkön

Forrás: giphy.com -
fehérnemű bugyi melltartó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tanga, nagyibugyi, francia, push-up, balconette, pánt nélküli - annyi fajta bugyi és melltartó létezik, hogy felsorolni is nehéz. De vajon mire kattannak a férfiak?

A nő határozottan tudják, milyen fehérneműket szeretnek magukon, és mint kiderült, a férfiak is tudják, ők mit szeretnek a nőkön. A legjobb persze, ha mindig olyat hordasz, amiben jól érzed magad, és ami neked jól áll, de azért jó, ha tudod, a pasiknak mi tetszik.

Az AskMen.com közel 3000, különböző életkorú férfit kérdezett a témával kapcsolatban. Szerencsére 92 százalékuk azt válaszolta, bármilyen fehérnemű van a nőkön, nem riadnak vissza tőle egy ágyba menős randin.

Forrás: giphy.com

Arra a kérdésre, hogy miért vásárolnak bugyit, melltartót egy nőnek, 68 százalékuk így felelt: azért, hogy szexinek érezze magát benne.

Nos, lássuk, milyen fazonokat részesítenek előnyben a pasik!

Ezek a kedvenc melltartó típusok

31% push up
30% merevítő nélküli csipke
20% balconette
10% teljesen mindegy
5% pánt nélküli
4% sportmelltartó

Ezek a kedvenc bugyi fazonok

38% tanga
34% francia
15% nagyibugyi
5% rövidnadrág fazon
4% teljesen mindegy
4% bugyi nélkül

Érdekes eredmény született arra a kérdésre is, hogy vajon mit szólnak a push up melltartóhoz az urak.

49 százalékuk szereti, akkor is, ha tudja, hogy nagy turpisság van a dologban. 31 százaléknak mindegy, hogy push up van-e e hölgyeken, 8 százalékuk azt sem tudja, mi a különbség és 12 százalék szerint szemétség ilyet hordani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.