Évfordulós fotó! 23 éve itt csókolta meg először Szandit a férje

csók Bogdán Csaba torta nosztalgia ünnep évforduló Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csókévfordulót ünnepelnek Szandiék. Az énekesnő és férje, Bogdán Csaba majdnem negyed évszázaddal ezelőtt csókolták meg egymást először.

Az énekesnő és férje egy édes tortacsodával ünnepelte meg a csókévfordulót. Annak idején Szandi nagyon fiatalon ismerte meg Csabát. A szülők féltették az akkor már ismert zenésztől lányukat. Ám az idő az ő érzéseiket bizonyította, hiszen immáron 23 éve csattant el az első csók a szerelmesek között.

Forrás: Facebook/Szandi

„Július 24-én ünnepeltük Csabival, hogy 23 éve csókoltuk meg egymást először Rév-Komáromban az Európa Szálló második emeletén. Már akkor éreztük, hogy ez a szerelem egy életre szól. Mivel tegnap Felvidéken, Kolonban volt fellépésem, odafelé megálltunk a szálloda előtt és készítettünk egy fotót. Ez alkalomból sütöttem egy tortát is magunknak" – írta a kép mellé Szandi.

5 kérdés a szépségről: Szandi

3 gyerek édesanyjaként fantasztikus formában van, és a róla készült legfrissebb képeket elnézve senki meg nem mondaná, hogy jövőre lesz 40 éves – Szandi a Life.hu-nak elárulta szépségtitkait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.