Éden Laura szexi Pető Laura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Hotel 3 egykori finalistája, Laura egyszer már felrobbantotta az internetet szexi fotójával, és úgy tűnik, ez nem az utolsó alkalom volt. 

A minap überdögös fotón mutatta meg alakját, és most ismét gyönyörű, tengerparti képet osztott meg Pető Laura, akit az Éden Hotelből ismerhettünk meg. A férfiszívek újra hatalmasakat dobbanhatnak, Laura ezúttal a tengerparti homokban heverészik, ráadásul milyen csodálatosan néz ki!

Pető Laura, Éden Laura Forrás: Facebook/ Pető Laura

Dráma! Majdnem megölte menyasszonyát Shia LaBeoufhttp://www.life.hu/sztarok/20150727-shia-labeouf-megverte-baratnojet.htmlShia LaBeouf és barátnője Németországban összekaptak. Annyira, hogy a színész kezet emelt Mia Gothra. TV + SztárokAFPRékasi Károly az éj leple alatt látogatott meg egy gyerektáborthttp://www.life.hu/sztarok/20150727-rekasi-karoly-az-ej-leple-alatt-latogatott-meg-egy-gyerektabort.htmlRékasi Károly évek óta támogat egy gyermektábort. Tavaly már Pikali Gerda is részt vett a gyerekek szórakoztatásában. Idén a baleset miatt a színész kis híján nem tudott elmenni meglátogatni a hátrányos helyzetű gyerekeket, de végül igazi szuperhősként Káptalanfüredre utazott.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huKész, vége, elolvadtunk! Johnny Depp denevérbébit etethttp://www.life.hu/sztarok/20150726-johnny-depp-deneverbebit-etet.htmlBezárhatjuk mára az internetet, megtaláltuk a nap képét. TV + Sztárok--Romantika a Ringen: Vajon kinek szurkol Gianni és Debreczeni Zita?http://www.life.hu/sztarok/20150726-debreczeni-zita-es-gianni-a-hungaroringen.htmlMegérkezett Debreczeni Zita és szerelme, Gianni is a Hungaroringre.TV + Sztárok--Eltűnt a médiából Gáspár Evelin: Aggódnunk kéne?http://www.life.hu/sztarok/20150724-gaspar-evelin-eltunt-a-mediabol.htmlA rajongók már aggódnak Gáspár Evelinért, aki napok óta nem ad hírt magáról közösségi oldalain. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMegműttetett melleihez új ruhákat vásárolt az RTL sztárja: Meg is mutatja őket!http://www.life.hu/sztarok/20150724-horvath-greta-a-szelfi-sztarja-divatbemutatot-tart-ferjenek.htmlGréta sugárzik az örömtől az RTLII Szelfijében. A ma esti epizódban rögtönzött divatbemutatót tart férjének, Nikosznak, hiszen a nemrég megműttetett melleihez néhány új ruha is dukál.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.