Kínos! Az utcán, fotósok előtt pisilt be a celebnő

Forrás: Northfoto -
utca Phoebe Price pisilés nyilvános
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Phoebe Price, akit leginkább csak nagyon furcsa médiajelenségként lehet meghatározni, az utcán, méghozzá fotósok előtt pisilte össze magát.

El sem tudjuk képzelni, hogy véletlenül engedte el az izmait, vagy egyébként is a nyilvános vizelés híve, esetleg a fotósok kedvéért, egyfajta performanszként pisilt az utca közepére a feltűnési viszketegségéről híres celebnő. Egy biztos, a pisi kiszaladt, és a fotó elkészült róla.

Nem is hitte el, így maga is megbizonyosodott róla, hogy bepisilt Forrás: Northfoto

Már csak egy kérdés maradt hátra: Phoebe Price bepisilése vagy Ed Sheeran színpadi bekakilása a kínosabb?

Vajna Timi maga alá gyűrt ezer lóerőt és nem sikítotthttp://www.life.hu/sztarok/20150729-vajna-timi-maga-ala-gyurt-ezer-loerot-es-nem-sikitott.htmlVajna Timinek végre nem kellett visszafognia magát, tövig nyomta a gázt és csikorgatta a kerekeket. Mindezt nem is egy sportkocsival, hanem egy hatalmas kamionnal tette.TV + SztárokOrigoÚjra együtt Cinthya Dictatort és Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20150730-cinthya-dictator-fotoslany-es-varga-viktor-enekes-ujra-egyutt-a-tv2-ezek-megorultek-showjaban.htmlKiderült a TV2 Ezek megőrültek műsorának celebnévsora, ők esnek-kelnek majd a bolondozós show új évadában.TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea életveszélyes kalandokat élt áthttp://www.life.hu/sztarok/20150730-varkonyi-andrea-tv2-hiradosa-eletveszelyes-kalandokat-elt-at-venezuelaban.htmlVenezuelában pihent a gyönyörű híradós, aki különleges kalandokba bonyolódott az esőerdőben.TV + Sztárok--VV Dennis lenyomná Kis Grófothttp://www.life.hu/sztarok/20150730-vv-dennis-lenyomna-kis-grofot.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté VV Dennist kísérte el abba a stúdióba, ahol legújabb dalát is felvették.TV + Sztárok--Áll a bál a szinkronszakmában - Gesztesi "feketelistán", Stohl a jogaikért harcolhttp://www.life.hu/sztarok/20150730-all-a-bal-a-szinkronszakmaban-gesztesi-karoly-feketelistan-stohl-andras-a-jogaikert-harcol.htmlAlulfizetik, hülyének nézik, kihasználják a szinkronszínészeket, állítja Galambos Péter, a Szinkron Alapszervezet elnökségi tagja. A művészek felháborodtak. TV + Sztárok--Kulcsár Edina testét kék-zöld foltok borítják - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150729-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-nagyon-furcsan-nez-ki-mert-kek-zold-lett-egy-fotozas-kedveert.htmlA szépségkirálynő megdöbbentő fotón pózolt, a Life.hu pedig kinyomozta, miért borítják kék-zöld foltok a testét.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.