Hiánypótló szexalkalmazás! Így pontozhatod a férfiak teljesítményét

Forrás: Thinkstock -
szex értékelés alkalmazás teljesítmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Lulu nevű alkalmazás tulajdonképpen egy társkereső, ahol kíméletlenül őszintén értékelhető a férfiak szexuális teljesítménye.

Az androidra és iPhone-ra is letölthető alkalmazás Amerikában már annyira népszerű, hogy minden negyedik felsőoktatásban tanuló nő regisztrálta magát. Az alkalmazás a következőképpen működik: miután megvolt a pasi, be lehet jelölni a párkapcsolat jellegét (egyéjszakás, ex, pár, barát stb.), majd egy tízes skálán máris értékelni lehet a teljesítményt. Arra is lehetőség van, hogy hashtagekkel véleményezzenek: #aputest #reggellelépett #jóértelembenperverz és így tovább.

Forrás: Thinkstock

A férfiak egyébként el is rejthetik mások elől az értékeléseket, de meglepően sokan vállalják nyíltan az eredményeiket. Már csak azt nem értjük, hogy miért csak a pasikat lehet véleményezni?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.