Gondoltad volna? Nyilvános szex itthon a divat

nők szex hálószoba magyar intim nyilvános felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar nők többsége izgalmasabbnak találja a szexet, ha publikus helyen zavar le egy forró menetet.

A magyar nők 85%-a szerint izgalmasabb lehet a szex, ha a hálószobán kívül történik – derült ki a Szülészeti-Nőgyógyászati Prevenciós Tudományos Társaság megbízásából készített kutatásból – írja a Blikk.

Forrás: Thinkstock

A kültéri listát az autó vezeti (57%), de majdnem minden második válaszadó (45%) szerelmeskedett már erdőn-mezőn-réten, és 5%-uk nyilvános WC-ben is átélt már intim pillanatokat.

A kutatás szerint az ezekhez hasonló „tiltott" helyeket főként a diplomás nők értékelik. A fesztiválszezon beköszöntével alaposan megnő a szabadtéri szex gyakorisága, és ilyenkor még kevésbé ügyelnek a védekezésre vagy a nemi betegségek megelőzésére, mint általában. Pedig a statisztikák már így is lesújtóak: hiába léteznek teljes körű védelmet nyújtó eszközök, az elmúlt évben a válaszadók majdnem fele egyáltalán nem védekezett, vagy a teljesen megbízhatatlan megszakításos közösülést választotta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.