Monique Covet mellei megérkeztek Budapestre

mellek Monique Covet villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A felnőttfilmes díva hazalátogatott Budapestre, és egy durva mellvillantással lepte meg a fővárosiakat. 

Az Olaszországban élő, méretes kebleiről és szexi fotóiról ismert Monique Covet megérkezett Budapestre, és ezt nem is hozhatta volna máshogy rajongói tudatára, mint egy gigadekoltázsos fényképpel. Monique-ról egyébként köztudott, hogy szeret magáról pucér képeket megosztani, így kíváncsian várjuk, hogy fővárosunk mely pontján fog feltűnni ádámkosztümben.

Forrás: Facebook/ Monique Covet

Monique Covet letiltotta a beérkező forgalmat

Monique Covet legutóbb akkora terpeszt dobott, amekkorát csak lehet, az erről készült képet pedig közösségi oldalán osztotta meg. A fotóért kattints a Life.hu cikkére.
Szőr, morzsa, mobil? 5 dolog, amit minden férfi utál az ágyban (18+)http://www.life.hu/intim/20110506-szex-szerelem-parkapcsolat-7-dolog-amit-a-pasik-utalnak.htmlA pasikon nem lehet kiigazodni. Azt hiszed, hogy az egyik dologtól tűzbe jönnek, de valójában ki nem állhatják. Amiről pedig azt gondolod, hogy nem tartják szexinek, egyszerűen megőrjíti, és szenvedélyes csődörré varázsolja őket. Lerántjuk a leplet a férfiakat lelombozó női szokásokról! A Life.hu-n két éve sokat vitatkoztatok erről a témáról.IntimThinkstockÉNB Alexa gyönyörű dekoltázsától még a hőmérő higanyszála is feljebb csúszikhttp://www.life.hu/intim/20150808-alexanak-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarjanak-gyonyoru-dekoltazsa-van.htmlNyáron a sztárok is jobban kitárulkoznak - már, ami az öltözködésüket illeti. Ennek köszönhetően ezúttal az RTL Klub üdvöskéjének dekoltázsába nyerhettünk mélyebb betekintést. Intim--Gianni helyett ismét mást ölelt Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/intim/20150808-debreczeni-zita-modell-megmutatta-hogyan-szorit-szereton-es-forron-valakit-a-kebleire.htmlA modell nagyon szorosan ölelt át egy kis szőrmókot, aki jelen esetben nem a párja, Gianni volt.IntimFotó: Zsigmond László/Life.huHűha! A Spoon-fiúk alsónacit villantottakhttp://www.life.hu/intim/20150807-a-spoon-egyuttes-jokepu-tagjai-alsonadragot-villantottak-es-intim-pillanatot-orokitettek-meg.htmlAz X-Faktor sztárzenekarának jóképű legényei bepillantást engedtek hálószobájukba.Intim--Cserpes Laura újra szerelmes? Sejtelmes fotó készült Berki exérőlhttp://www.life.hu/intim/20150808-cserpes-laura-enekesno-lehet-hogy-ujra-szerelmes-mert-sejtelmes-fotot-posztolt.htmlAz énekesnő szereti titokzatos fotókkal illusztrálni szerelmi életét, és akárcsak a „Berkis" időkben, most is sokat sejtető képet csapott fel közösségi oldalára.Intim--Nagy Ricsi az ÉNB csinos szereplőjével bújt összehttp://www.life.hu/intim/20150807-nagy-ricsi-az-rtl-klub-x-faktor-enekese-az-ejjel-nappal-budapest-csinos-szereplojevel-norival-bujt.htmlVajon mi lehet az X-Faktor énekese és ÉNB Nóri között, akik cuki fotón pózoltak együtt?Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.