Vajna Timi: "Bevallom, eleinte azt sem tudtam, hogyan köszönjek neki: csókolom?"

Vajna Timi Andy Vajna szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Borsnak adott interjújában Vajna Timi arról mesél, hogyan ismerkedett Andy-vel, hogyan utasította vissza, és hogyan töltik a mindennapokat.

Andy meg tudja adni azt, amire vágysz?

"Meg tudja, mert nyugodt, jótét lélek, aki helyrebillentett a Damu-ügy után. Akkor bántalmazottként jöttem ki egy kapcsolatból. Lehet, ha nem onnan jövök, visszautasítom. Mondjuk, így is visszautasítottam, de akkor biztosan nem találkozom vele másodszor. Ő is rossz periódusban volt, elvesztette a fiát. Két sérült lélek találkozott. Talán ez a titok, hogy akkor pont szükségünk volt egymásra. Nyilván sokan támadnak, sokszor megkapom, hogy Timi, fiatal vagy, kaphatnál fiatalabb pasit, akitől kapásból lehetne gyereked. De én hiszek magunkban és abban, hogy ha így hozta a sors, akkor ennek így kell lennie. Andynek negyven évet kellett rám várnia".

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Komolyan visszautasította?

"Igen. És a jegygyűrűt is visszaadtam párszor. Az első találkozásunk után hívogatott az asszisztense, de fel sem vettem a telefont. Nem akartam újból találkozni vele. Aztán eltelt egy hónap, és beadtam a derekam. De nagyon nehezen nyitottam. A kapcsolatunk barátságként indult, felnéztem rá. Bevallom, eleinte azt sem tudtam, hogyan köszönjek neki: csókolom, jó napot kívánok? De kiderült, hogy ő egy fiatal lélek, aki szereti körülvenni magát fiatalokkal a mai napig. Lehet, hogy én is ilyen leszek hetvenéves koromban. Vagy körülveszem magam hét macskával, és kötögetek!"

A teljes interjút itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.