A mai napig szívesen mutatja meg testét Medveczky Ilona

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Medveczky Ilona párkapcsolat férfi táncművész szerelem Randevú időskor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok év után újra pezseg a díva vére és úgy érzi nyitott a szerelemre, jelentkezők pedig bőven akadnak, akik randevúra hívták.

Hat éve ment el Medveczky Ilona egykori párja, Nagy Richárd. A táncművész most érzi úgy, hogy bugyog benne a vágy és izgatja egy kései szerelem – írja a Story, ahol bikiniben, sőt monokiniben is megmutatta magát.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Két kiváló férfiú is feltűnt a láthatáron, egyelőre azonban a díva sokkal többet nem árult el róluk. Az egyik úr külföldön él, a másikkal személyesen még nem is találkozott. „Fénykép alapján a másodiknak van nagyobb esélye nálam, de ki tudja, mit gondolok majd, ha végre találkozunk" – mondta Ilona.

Gesztesi Károly becsajozotthttp://www.life.hu/intim/20150813-gesztesi-karoly-szinesz-becsajozott-de-szukszavuan-nyilatkozik-uj-baratnojerol-es-parkapcsolatarol.htmlA színész életmódváltásba kezdett és állítólag a szerelem is betoppant az életébe, amiről egyelőre szűkszavúan nyilatkozik.Intim--Lenny Kravitz kificcent pénisze miatt perel mindenkithttp://www.life.hu/intim/20150813-lenny-kravitz-ugyvedei-az-enekes-kificcent-penisze-miatt-perel-mindenkit.htmlNéhány napja futótűzként terjedt az interneten Lenny Kravitz egyik, talán legkínosabb koncertélménye: egy jól irányzott guggolás következtében elszakadt nadrágja alól kikandikált a pénisze. Eddig viccnek fogta fel a történteket, de úgy tűnik, azóta elhagyta a humorérzéke. Intim--Jessica Alba szexi dekoltázst villantott a nyaralás alatthttp://www.life.hu/intim/20150813-jessica-alba-megmutatta-melleit-a-nyaralasa-alatt.htmlA gyönyörű hollywoodi színésznő éppen a nyári vakációját tölti, de nem feledkezett meg a rajongóiról sem. Egy szelfivel köszöntötte a napot.IntimOrigoEgy 21 éves énekesnővel csalja férje Nicole Kidmant?http://www.life.hu/intim/20150813-nicole-kidman-szinesznot-megcsalja-ferje-keith-urban-egy-21-eves-enekesnovel-kelsea-ballerinivel.htmlA hírek szerint a színésznő férje, Keith Urban egyre több időt tölt koncertturnéja alatt előzenekerának énekesnőjével, Kelsea Ballerinivel. Intim--Óriásheréket villantott Jared Leto: Sokkoló fotó!http://www.life.hu/intim/20150812-jared-leto-szinesz-enekes-oriasherekkel-sokkolt-kozossegi-oldalan.htmlA világsztár közösségi oldalán osztotta meg a világ legnagyobb heréit, nekünk pedig tátva maradt a szánk.Intim--Erre a dalra táncolt először Jennifer Aniston és Justin Therouxhttp://www.life.hu/intim/20150812-jennifer-aniston-es-justin-theroux-sia-egyik-dalara-tancolt-eloszor-ferjkent-es-felesegkent-az.htmlA legnagyobb titokban állt oltár elé a hollywoodi sztárpár, akiknek eslő táncáról a Sirius XM műsorvezetője, Howard Stern mesélt.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.