Zoltán Erika: "Soha nem csaltam meg Robit"

Forrás: Facebook/Zoltán Erika -
házasság Zoltán Erika szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már negyed évszázada hűségesek egymáshoz Zoltán Erika és férje, Kátai Robi. Zoltán Erika elárulta, férje még most is nagyon szerelmesen néz rá.

"Ha két ember nagyon szereti egymást, akkor a válás, mint opció, sosem merül fel" – mondta a Borsnak Erika – "Bármilyen gondunk volt, mert volt, akkor azt megoldottuk együtt. Mindig, mindent együtt csinálunk, ezért gyakran megkérdezik: nem unod? Nem! Akkor érzem magam rosszul, ha külön vagyunk. Baromi jó érzés, ha huszonöt év után is úgy néz rám, hogy abból látom, még mindig ugyan úgy szeret. Olyan jó érzés, hogy ő a férjem! Minket szerencsésen hozott össze a sors."

Forrás: Facebook/Zoltán Erika

Mikor a pár megismerkedett, Erika még férjnél volt. Az énekesnő ekkor 20, Robi pedig 15 éves volt, és Erika klipjében táncolt.

"Kivétel nélkül mindenki le akart beszélni Robiról, még a családom is. De én hittem magunkban, a megérzésemben. Soha nem csaltam meg Robit! Még gondolatban sem. Mindig meglepődöm azokon a férfiakon, akik utólag a szememre vetik, hogy hiába „osztották nekem a lapot”, észre sem vettem. Tudom, hogy a színpadi emberekről mást feltételeznek, de én monogám vagyok. Egészen biztos vagyok benne, hogy ő sem csalt meg soha. Ha valaki ilyen szoros kapcsolatban él, az tudja. Ha valami feszültség van, azt megérzed, de akkor nem feladni kell, hanem megjavítani, küzdeni érte"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.