Hosszú Katinka és férje, Shane így ünneplik évfordulójukat

Forrás: Facebook/ Hosszú Katinka -
házassági évforduló Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Máltai hosszú hétvégével lepte meg második házassági évfordulójuk alkalmából Hosszú Katinkát férje, Shane Tusup.

Édes üzenetet posztolt házassági évfordulójuk alkalmából Hosszú Katinka a férjének.

"Jobban nem is ünnepelhetnénk az évfordulónkat!
Köszönöm Shane, hogy vagy nekem és a meglepetés utat, de én mindig jól érzem magam amikor Veled lehetek, nem csak ilyen gyönyörű helyen! Szeretlek! Jah, már csak 73 év és elérjük a célunkat a házassági évfordulók számában is" - olvasható Katinka Facebookján.

Forrás: Facebook/ Hosszú Katinka
Túl vagy már az análpróbán? Rémületes élmény, vagy fenséges csoda?http://www.life.hu/intim/20101130-a-ferfiak-izgatonak-a-nok-megalazonak-tartjak-analis-szex.html10-ből 8-an próbálták már vagy szeretnék kipróbálni az anális szexet – derült ki az ország szextesztjének felméréséből. A fenti adat persze a férfiakra értendő, a nők 61 százaléka ugyanis nem vágyik ilyesfajta örömökre. Két éve ez a téma sokatokat érdekelt – azóta változott a helyzet?IntimThinkstockHány évesen nyúltál magadhoz először? Így hathatott a későbbi szexuális életedrehttp://www.life.hu/intim/20120127-szerelem-szex-parkapcsolat-tanuld-meg-elvezni-a-szexet.htmlA legtöbb nő kamaszkorában szerzi első komolyabb szexuális tapasztalatait. Lássuk, milyen hatással lehet későbbi szexuális életedre a kamaszkori önkielégítés.Intim--Hogy csókolnak az indonézek, a spanyolok, a törökök vagy az afrikaiak?http://www.life.hu/intim/20150822-csokolozasi-szokasok-a-vilagon.htmlAhány ház, annyi szokás - érvényes a mondás a csókolózásra is. Mindenki csinálja, de mindenki máshogyan és máshol. Eláruljuk, mi a jellemző egyes országokban.IntimThinkstockMégsem jó neki Hamilton? Rihanna és Chris Brown újra együtt nyomulnakhttp://www.life.hu/intim/20150822-rihanna-lehet-hogy-kibekul-chris-brownnal.htmlRihannáról és Chris Brownról az a hír járja, hogy ismét együtt vannak.Intim--Kelemen Anna teljesen meztelenül szelfizetthttp://www.life.hu/intim/20150822-kelemen-anna-teljesen-meztelenul-szelfizett.htmlKelemen Annát sokáig kérlelték rajongói, hogy készítsen egy meztelen szelfit. Végre megtette.Intim--7 mondat, amelyekkel tönkreteszel egy első randithttp://www.life.hu/intim/20150822-ezekkel-a-mondatokkal-tonkretehetsz-egy-randit.htmlNéhány férfi bevallotta, milyen rossz mondatokat sütött el egy első randin, aminek aztán az lett a vége, hogy a kiválasztott hölgy soha többé nem vette fel a telefont.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.