Erzsébet királynő kiakadt Harry herceg új csaja miatt

Forrás: AFP -
Jenna Coleman Erzsébet királynő barátnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A trónörökös legújabb választottja Jenna Coleman színésznő, akivel kapcsolatban van néhány ellenvetése a brit uralkodónőnek.

Tudjuk jól, hogy Harry herceg sem egy szent, de bizony nagyanyjának, Erzsébet királynőnek sem olyan könnyű megfelelni - gondoljunk csak Katalin hercegnére, aki állandó harcot vív az uralkodónővel.

Forrás: AFP

Erzsébetnek ezúttal Harry herceg választottjával akadt gondja. A herceg egy jótékonysági eseményen találkozott először a britek kedvenc színésznőjével, Jenna Colemannel, akivel a hírek szerint azóta egyre többször találkozgat, ismerőseik szerint egyre komolyabbra fordul a köztük lévő viszony.

Tévében nézi majd a királyi család Sarolta hercegnő keresztelőjét?http://www.life.hu/csalad/20150705-sarolta-hercegno-keresztelojet-a-teven-keresztul-nezi-meg-a-brit-kiralyi-csalad-masnap.htmlAki nem keresztszülő, közeli családtag vagy barát, azt nem hívták meg Katalin és Vilmos második gyermekének keresztelőjére.CsaládAFPGyörgy hercegnek öltözött egy felnőtt férfi - Videó!http://www.life.hu/news/20150826-gyorgy-hercegnek-oltozott-egy-felnott-ujsagiro-es-igy-ment-az-utcara.htmlMax Knoblauch úgy gondolta, nagyon elegáns herceg válna belőle, és egy napra György herceg bőrébe bújt. Nem tudtuk, sírjunk vagy nevessünk.News--Unokája mellett gyújtott rá a királynőhttp://www.life.hu/drlife/20150804-margit-dan-kiralyno-az-unokaja-mellett-gyujtott-ra-egy-cigarettara.htmlII. Margit dán királynő már többször került támadások kereszttüzébe káros szenvedélye miatt, a legutóbb napvilágot látott fotó azonban mindenen túl tesz.Dr. Life--Le akarta fújni a királyi esküvőt Diana hercegnő?http://www.life.hu/intim/20150826-diana-hercegno-az-utolso-pillanatban-le-akarta-fujni-az-eskuvojet-karoly-herceggel.htmlEgy amerikai lap forrása szerint Diana hercegnő és Károly herceg házassága már az első naptól kezdve halálra volt ítélve.Intim--Kiborult a brit királyi család – a kis György fotói verték ki a biztosítékothttp://www.life.hu/csalad/20150814-kiborult-a-brit-kiralyi-csalad-a-kis-gyorgy-fotoi-vertek-ki-a-biztositekot.htmlFelszólította a világsajtót a brit királyi család: ne közöljék a György hercegről engedély nélkül született fotókat. Család--Vilmos első szerelme miatt áll a bál a hercegi pár között?http://www.life.hu/intim/20150825-katalin-hercegne-feltekeny-vilmos-elso-szerelmere-olivia-huntra.htmlEgyre nagyobb a szakadék a hercegi pár között, akiknek egyes sajtóértesülések szerint jó ideje válságban a házassága. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.