Mindenhonnan kilóg Courtney Stodden melle

Forrás: Facebook/ Courtney Stodden -
mell Courtney Stodden
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Courtney Stodden mellei akkorák, hogy mindenhonnan kificcennek egy kicsit.

A szexvideós Stodden melleit már sokan letölthették az internetről, és előszeretettel mutogatja őket bárhol, bármikor.

Azt viszont képtelenség elhinni, hogy nem talál megfelelő méretű melltartót és ruhákat magának. Valamiért minden egyes fehérneműből kificcennek a keblei.

Forrás: Facebook/ Courtney Stodden

Sőt, még kezeivel sem tudja megfelelően eltakarni őket.

Forrás: Facebook/ Courtney Stodden

Kelly Brook nem cicózik: Óriásmellekkel szelfizett - Fotó!http://www.life.hu/intim/20150823-kelly-brook-nem-cicozik-oriasmellekkel-szelfizett-es-megmutatta-instagramon.htmlKelly, aki legutóbb meztelenül napozott, most ruhában szelfizett. Szerencsére azért nem sokat takart ki belőle a textil.Intim--Hatalmas mellekkel sokkol a jógasztárhttp://www.life.hu/intim/20150819-jordan-carver-jogasztar-hatalmas-mellekkel-sokkol.htmlÚjabb szexi fotóval kedveskedett rajongóinak Jordan Carter.IntimOrigoCindy Crawford csupasz mellekkel mászkál az erdőbenhttp://www.life.hu/intim/20150724-cindy-crawford-csupasz-mellel-maszkal-az-erdoben-a-csaladi-nyaralason.htmlA szupermodell meghitt családi nyaraláson pihen a napokban. Az idilli környezetben Cindy Crawford szívesen mászkál lenge cuccban, vagy akár toplessben is.Intim--Szuperkerek popsik, izgató mellek, feszes hasak - A 20 legszexibb Instagram-sztárhttp://www.life.hu/intim/20141230-szexi-instagram-sztarok.htmlAz Instagram megjelenése mindenkit profi fotóssá varázsolt. A szelfik korában szűrőkkel és egy kis elhomályosítással könnyen elérhetjük, hogy jobban nézzünk ki, talán ennek is köszönhető, hogy az Instagram ekkora siker lett.IntimOrigoFelegyenesedés és figyelem: Ezért vonzódnak a férfiak a női mellekhezhttp://www.life.hu/intim/20121005-szex-szerelem-parkapcsolat-miert-vonzodnak-a-ferfiak-a-noi-mellekhez.htmlA heteroszexuális férfiak női mellek iránt érzett vonzalmának okára kereste a választ (még 2012-ben) Larry Young, az Emory Egyetem pszichiáter professzora, aki szerint a jelenség az emberi evolúcióval magyarázható.Intim--Ezért szeretik a férfiak a nagy mellekethttp://www.life.hu/intim/20130218-ezert-szeretik-a-ferfiak-a-nagy-melleket-kulonos-kutatasba-kezdett.htmlNem kell tudósnak lennünk ahhoz, hogy megállapítsuk: a pasik imádják bámulni a női domborulatokat. Ők ugyan nem vallják be, de a kutatások nélkülük is igazolják a tényt, miszerint ha egy férfi egy hölgyet fixíroz, a szeme több időt pihen annak mellkasán, mint a testének bármelyik részén. Azt is tudjuk, hogy egyesek a nagyobb cicikre buknak, másokat inkább a kisebbek vonzanak. De vajon mire gondolnak a pasik, amikor felmérik az "áldozatukat"?Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.