Az énekesnő a házassági évfordulóján elmélkedett a tökéletes párkapcsolat titkáról, és elárulta, férjével mivel kedveskednek egymásnak.

Csézy augusztus elején ünnepelte első házassági évfordulóját, rajongóival pedig megosztott pár intim titkot kapcsolatáról.

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

„Istenem, mintha csak tegnap történt volna minden. Emlékszem, az esküvőszervező azt mondta: ne hagyjuk, hogy elsodorjanak az események. Próbáljuk megélni a pillanatokat. Ott álltam a templom ajtajában és először semmit sem láttam, csak a virágokat. Aztán megpillantottam Őt is. Azt a férfit, aki a világon a legjobban szeret, és akit a világon a legjobban szeretek. Akitől négy éve, minden hónap tizenharmadik napján (a megismerkedésünk dátumán) kapok tizenhárom szál vörös rózsát" – írta az énekesnő, aki azért azt is bevallotta bizony viták náluk is előfordulnak.

„Nektek elárulok egy titkot: vannak viharos vitáink. Bizony, bizony nálunk is előfordul ilyesmi. Szerintem olyan nem is létezik, hogy két embernek mindig mindenben egyezik a véleménye, hát, nekünk sem szokott. Ráadásul én aztán ki is mondom, amire gondolok. Mindent és mindig, abban a pillanatban. Szerintem ez nagyon fontos" – írta Csézy.