Fogyása után szakított menyasszonyával a világ egykori legkövérebb embere

Forrás: Northfoto -
kövér ember szingli párkapcsolat barátnő szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hölgyeim, figyelem: újra szingli az egykor 444 kilós Paul Mason, aki közel 300 kiló túlsúlytól szabadult meg az elmúlt 5 évben.

Néhány héttel a tervezett esküvőjük előtt jelentette be a világ egykori legkövérebb embere és menyasszonya: különválnak útjaik. Paul Mason és Rebecca Mountain közösségi oldalukon tudatták rajongóikkal a szomorú hírt.

Forrás: Northfoto

"Szeretném elmondani mindenkinek, hogy Rebecca és én továbbra is jó barátok vagyunk, és megengedte, hogy nála lakjak addig, amíg pénzügyileg megengedhetem magamnak az elköltözést.

A férfit egy dokumentumfilmben látta először egykori menyasszonya, Rebecca, akivel később összejöttek, majd Paul ki is költözött hozzá az Egyesült Államokba. A 41 éves nő végig mellette állt fogyása alatt: Paul 285 kiló túlsúlytól és közel 50 kiló lógó bőrtől szabadult meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.