Bebe meztelenül állt színpadra

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
színpad Sztárban sztár meztelen Bebe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem újdonság a női szerep a Back II Black énekesének, Bebének, aki volt már ennél extrémebb helyzetben is a színpadon.

Bebének nincsenek félelmei a színpadon, mivel 4 évig játszott egy olyan darabban, amiben férfiak női sztriptízt táncoltak. Az énekes elárulta, először női tangában, majd a végén meztelenül álltak a színpadon.Bebe azt is megsúgta, melyik világhírű énekesnőt alakítaná legszívesebben a Sztárban sztár színpadán.

Túl vagy már az análpróbán? Rémületes élmény, vagy fenséges csoda?http://www.life.hu/intim/20101130-a-ferfiak-izgatonak-a-nok-megalazonak-tartjak-analis-szex.html10-ből 8-an próbálták már vagy szeretnék kipróbálni az anális szexet – derült ki az ország szextesztjének felméréséből. A fenti adat persze a férfiakra értendő, a nők 61 százaléka ugyanis nem vágyik ilyesfajta örömökre. Két éve ez a téma sokatokat érdekelt – azóta változott a helyzet?IntimThinkstockHíres nők, akik meleg férfihoz mentek hozzá – anélkül, hogy tudták volnahttp://www.life.hu/intim/20150907-hires-nok-akik-meleg-ferfihoz-mentek-hozza-carrie-fisher-vanessa-redgrave.htmlNapjaink modern, felvilágosult világában még mindig erősen megbélyegzik és elítélik a homoszexuálisokat. Pláne akkor, ha híres emberekről van szó. Ez lehet az egyik oka annak, hogy sokan közülük félnek coming outolni, és inkább feleségül vesznek valakit, mintsem felvállalják valós szexuális orientációjukat. Most olyan híres nőket mutatunk be, akik sokáig boldog kapcsolatban éltek, és fogalmuk sem volt arról, hogy férjük a saját neméhez vonzódik.IntimNorthfotoHomlokon tudja ütni magát péniszével a világ legnagyobb farkú férfija – videó!http://www.life.hu/intim/20150908-a-vilag-legnagyobb-farku-ferfija-homlokon-tudja-utni-magat-peniszevel-ami-kozel-fel-meteres-es-egy.htmlNéhány napja adtunk hírt a 48 cm-es szerszámmal bíró férfiról, aki akkor egy röntgenfelvétellel bizonyította méretét. Ezúttal azonban egy videóban is megtekinthetjük az extranagy péniszt.IntimThinkstock5 dolog, amit eddig nem tudtál a maszturbációról!http://www.life.hu/intim/20150907-mindenki-maszturbal-a-nok-hetente-legalabb-egyszer.htmlAz élvezeteket halmozni kell - minden téren. Kutatások bizonyítják, hogy a magunknak szerzett örömök nem csupán kedély-, de egészségi állapotunkra is nagyon jó hatást képesek gyakorolni.IntimThinkstockA fürdőkádban szomorkodik a tök pucér Miley Cyrushttp://www.life.hu/intim/20150907-miley-cyrus-furdokadban-szelfizett-meztelenul.htmlAmennyire nem világos, miért biggyeszti le száját az énekesnő, olyannyira tiszta, hogy abszolút semmit sem visel a fényképen.Intim--Ejha! Mészáros Dóra fehérneműben mutatta meg szexi testéthttp://www.life.hu/intim/20150907-mara-is-jut-egy-meszaros-dora-szelfi.htmlMészáros Dórinál nem múlhat el nap szexi fotó nélkül. A playmate ma is kedveskedett eggyel.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.