Mad Men - Reklámőrültek párkapcsolat barátnő szerelem szakítás Jon Hamm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész és exe, Jennifer Westfeldt hivatalos közleményben jelentették be különválásuk hírét.

Véget ért a szerelem: 18 év együttlét után szakított Jon Hamm és Jennifer Westfeldt. A sztárpár hivatalos közleményében nem beszélt különválásuk okáról, arról azonban biztosították a rajongókat, hogy továbbra is támogatják egymást mindenben.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Hamm és Westfeld szakításáról már áprilisban is felröppent a hír, amelyet a pár hivatalos közleményben cáfolt. A Mad Men - Reklámőrültek színésze múlt hónapban vett részt egy elvonókúrán alkoholproblémái miatt.

2015, a szakítások éve

Az elmúlt hetekben több hollywoodi sztárpár kapcsolata végződött válással. A sort Ben Affleck és Jenifer Garner indította, majd Kate Moss, Gwen Stefani, Avril Lavigne és Megan Fox is bejelentette, hogy házasságuk véget ért. Legutóbb pedig Gisele Bündchen és Tom Brady kapcsolatáról derült ki, hogy már nem áll biztos lábakon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.