Rubint Réka romantikus utazásra vitte Norbit

Forrás: Schobert Norbi/Facebook -
Rubint Réka meglepetés utazás romantika házassági évforduló Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házaspár tudja, hogyan kell méltó módon megünnepelni egy házassági évfordulót. Norbi nem mindennapi meglepetését követően most Réka lépett akcióba, és romantikus utazásra vitte szerelmét!

Alig ocsúdtunk fel Norbi szívszorító, nosztalgikus ajándékától, amivel hétvégén, 13. házassági évfordulójukon meglepte feleségét, máris itt az újabb nagyvonalú ajándék. Réka a tengerhez vitte férjét, ahol négy napig kettesben, egymásra figyelve, szerelmesen andalogva töltik majd az időt. Ők tényleg egy álompár, akik megbecsülik egymást és sok év után is tudnak romantikázni.

Forrás: Facebook/Rubint Réka

„Nekem is volt egy meglepetésem a Szerelmem számára. 4 nap kettesben" – írta a kép mellé Réka.

Schobert Norbi házassági évfordulójukon ríkatta meg Rubint Rékáthttp://www.life.hu/intim/20150907-schobert-norbi-fitneszguru-megsiratta-feleseget-rubint-reka-fitnesz-edzot-hazassagi-evfordulojuk.htmlA fitneszguru hatalmas meglepetést szervezett feleségének házassági évfordulójuk alkalmából: az álompár könnyek között nosztalgiázott.Intim--Ben Affleck válása után is párterápiára járhttp://www.life.hu/intim/20150904-ben-affleck-vilaghiru-szinesz-a-hazassagaert-kuzd-es-hazassagi-tanacsadason-volt-jennifer-garnerrel.htmlAnnak ellenére, hogy nemrég hivatalosan is elváltak, Ben Affleck és exfelesége, Jennifer Garner párterápiára járnak, hogy rendezzék viszonyukat. Egy lesifotós kapta le őket, ahogy éppen kijönnek a párterapeutától.Intim--Baukó Éva Bárdosi Sándor orra alá tolta csupasz melleithttp://www.life.hu/intim/20150904-bauko-eva-a-tv2-ezek-megorultek-szereploje-bardosi-sandor-birkozo-orra-ala-tolta-csupasz-melleit.htmlEzek tényleg megőrültek! Az egykori valóságshow-hősnő váratlanul rántotta le a bikinifelsőt tetemes kebleiről a műsor forgatásán.IntimOrigoZimány Linda megvillantotta mellbimbóját - Dögös fotó!http://www.life.hu/intim/20150904-zimany-linda-modell-dogos-szexi-ruhaban-pozolt-dekoltazsat-es-popsijat-megmutatva.htmlSzexi, testhez simuló kisruhában mutatta meg tökéletes alakját és dekoltázsát a modell. A kis szürke hacuka nem sokat takart bájaiból.Intim--Vége! Lola szakított párjávalhttp://www.life.hu/intim/20150903-lola-enekesno-szakitott-parjaval-bencevel-a-fiatalok-elhidegultek-egymastol.htmlHiába a romantikus eljegyzés és az esküvői tervek, az énekesnő és párja úgy döntöttek, külön utakon folytatják.IntimFotó: Zsigmond László/Life.huJude Law Zimány Linda után egy új szőkével kavarhttp://www.life.hu/intim/20150826-jude-law-vilaghiru-szinesz-zimany-linda-modell-utan-egy-uj-szokevel-kavar.htmlA szívtipró színész habzsolja az életet, ám az eddig bevált sémát sutba dobta: a topmodellek helyett most egy átlagos szőkeséggel kavar.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.