fotósorozat erotikus szexi pikáns vetkőzés Szorcsik Viki horvát tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban egykori színésznőjéről egy véletlen találkozásnak köszönhetően a horvát tengerparton készültek gyönyörű fotók.

Szorcsik Viki műsorvezető és modell hét évvel ezelőtt már felfedte bájait. A színésznő azóta sokat változott, és örömmel hasonlította össze az akkori és mostani fotósorozatát – írja a Bors, ahol még több képet láthatsz Vikiről.

Fotó: Baksa Norbert

„Horvátországban nyaraltunk egy társasággal, ahol összefutottunk egy másik csapattal. Köztük volt Baksa Norbert, aki régi barátom. Ő az a fotós, akivel régóta terveztünk már egy sorozatot. Mivel nála volt a gépe, jobb helyet és alkalmat keresve sem találhattunk volna" – mesélte Viki.

Viki 2008-ban már levetkőzött

„Akkor a nyuszis magazin azt is megengedte, hogy első magyar nőként a színes képek mellett fekete-fehérek is bekerüljenek rólam a lapba. Ez akkor nagy újdonság volt itthon" – magyarázta Viki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.