Majka szexi felsőtestet villantott

Forrás: Facebook/Majka -
felsőtest szexi meztelen Majka Amerika edzés tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper ritkán mutatja meg tetoválásokkal televarrt mellkasát, most azonban kivételt tett, és félmeztelenül szelfizett.

Hétvégén Kállay-Saunders András mutatta meg, mi rejtőzik a pólója alatt, most pedig a rapper villantott. Majka, aki éppen Amerikában tengeti mindennapjait, fél tőle, hogy kint felszalad rá néhány pluszkiló, így a konditeremben kezdte a napot. Mi viszont úgy gondoljuk, azért nem kell izgulnia, mert pont úgy jó, ahogy van.

Forrás: Facebook/Majka

„Edzenem kell, mert amit itt művelek kajálás szempontjából, az felháborító, kérem" – írta a kép mellé Majka.

Ne legyél mindig újrakezdő - Motiváld magad jógával!http://www.life.hu/ez-zsir/20150911-jogaiskola-a-jogaklikkel-motivacio-jogaval.htmlElőfordult már, hogy lelkesen, nagy lendülettel belekezesz valamibe, aztán idővel elszáll a lelkesedés, és mire észbe kapsz, már nem jársz jógázni, futni, zumbára vagy falat mászni? Ez olyan gyakori jelenség, hogy sok tanfolyamot úgy hirdetnek, „kezdőknek és újrakezdőknek". Mi lehet a titka azoknak, akik kitartóan végeznek egy-egy tevékenységet? Egyszerű és könnyen követhető tippjeink segítenek, hogy ne legyél mindig újrakezdő!Ez Zsír!--Jessica Alba edzés közben sem olyan, mint a többi földi halandóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150913-jessica-alba-edzes-kozben-nagyon-dogos.htmlMíg nekünk kivörösödik az arcunk, szétesik a hajunk, és ha netán sminket viselünk, az is lefolyik az edzés végére, addig Jessica Alba ilyenkor is egy istennő. Ez Zsír!OrigoCsoki és steak lefekvés előtt? Felejtsd el! 10 étel, amit sose fogyassz késő estehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150911-elelmiszerek-amiket-soha-ne-fogyassz-este-lefekves-elott.htmlNem tudod kihagyni a vacsorát, de odafigyelsz, mit eszel este, sokszor mégis képtelen vagy elaludni? Nem mindegy, hogy a késői órákban mit viszel be a szervezetedbe, mert vannak olyan élelmiszerek, amik elfogyasztása után nagyon nehéz elaludni. Az már jó, ha este kerülöd a túlevést, de érdemes arra is figyelni, hogy a következő finomságokat ne vacsorára, és különösen ne lefekvés előtt fogyaszd. Ez Zsír!ThinkstockA szerelemtől fogyott Gönczi Gábor: 10 kilót dobott lehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150912-a-szerelemtol-fogyott-gonczi-gabor.htmlNagyjából tíz kilótól szabadult meg Gönczi Gábor. A Fókusz műsorvezetője elárulta, hogyan szaladtak le róla a kilók.Ez Zsír!--Játék az Instagrammal - így karcsúsodnak centiket a világsztárokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150909-csalas-szelfikkel-a-kozossegi-oldalakon-igy-csal-kilokat-beyonce-miranda-kerr.htmlMi értelme van kilókat lecsalni magunkról a rólunk készült képeken, ha utána "élőben" úgyis minden kiderül? Mi talán ezt gondoljuk, a világsztárok azonban nem, hiszen nekik abban a hitben kell tartani a rajongókat, hogy ők abszolút tökéletesek. Íme, az Instagram nagyasszonyai, akik jól tudják, hogyan érdemes játszani a legújabb technikákkal. Ez Zsír!OrigoCsomor Csilla bombaformában van - Közel 10 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150910-csomor-csilla-az-rtl-klub-baratok-kozt-egykori-szinesznoje-bombaformaban-majdnem-tiz-kilot-fogyott.htmlA Barátok közt egykori színésznője életmódváltásba kezdett és már nyolc kilótól sikerült megszabadulnia. Emellett szakmailag is révbe ért.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.