békülés Cinthya Dictator szeretet szerelem Varga Viktor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre többet hallani arról, hogy Varga Viktor és volt szerelme, Cinthya újra egy párt alkotnak - az énekes most a Mokkában lerántotta a lepelt a titokról, és elmondta, mi van jelenleg köztük.

Varga Viktort botrányos új dalával kapcsolatban faggatták a Mokka stúdiójában, ám szóba került az is, hogy mi van jelenleg közte és Cinthya között. Hiszen a hétvégén kéz a kézben kapták lencsevégre az egykori sztárpárt.

„Élvezem, hogy végre van magánéletem. Szerintem mindenki sejti, hogy mi szeretjük egymást. Attól függetlenül, hogy nem vagyunk együtt, ez egy életre szóló dolog. Mi egy egység vagyunk akkor is, ha külön vagyunk és ha évekig nem is találkozunk, akkor is össze vagyunk kapcsolódva" - mondta az énekes Cinthyával való viszonyáról.

Meglepő leánykérés az ARC kiállításonhttp://www.life.hu/intim/20150915-meglepo-leanykeres-a-magyar-alom-tizenotodik-arc-kozerzeti-plakat-kiallitason.htmlEgy kreatív szerelmes férfi úgy döntött, plakáton kéri meg kedvese kezét. Szerencséjére műve bekerült a legjobbak közé, így kedvese ország-világ előtt mondhatott igent.Intim--Kylie Minogue ismét megvillantotta formás popsiját - Erotikus fotó!http://www.life.hu/intim/20150915-kylie-minogue-enekesno-szuper-szexi-foton-pozolt-es-megmutatta-tokeletes-labait-es-kerekded-popsijat.htmlA 47 éves énekesnő gyakran mutatja meg tökéletes alakját, most azonban szuper szexi fotón pózolt.Intim--Kiderült, mi tette tönkre Julia Roberts házasságáthttp://www.life.hu/intim/20150915-julia-roberts-es-danny-morder-az-anyagiak-es-a-veszekedesek-miatt-valnak.htmlRégóta beszélik, hogy Julia Roberts és férje viszonya menthetetlenül megromlott, most pedig az is kiderült, mi áll ennek hátterében. Intim--Pirner Alma várandósan is vetkőzik: Fehérneműs fotó!http://www.life.hu/intim/20150914-pirner-alma-terhesen-fehernemuben-szelfizett.htmlA rúdtánc nagyasszonya, Pirner Alma várandósan sem szégyenlős. Megmutatta gyönyörű testét és gömbölyű pocakját.Intim--Baukó Éva jól kigombolta a felsőjét: De miért vicsorít hozzá?http://www.life.hu/intim/20150914-bauko-eva-jol-kigombolta-a-felsojet.htmlBaukó Éva bolondozott egy kicsit, és megosztotta a Facebookon, milyen, amikor nem a komoly arcát mutatja.IntimFotó: Zsigmond László/Life.huTitokzatosan mesélt nászútjáról Cseh Lacihttp://www.life.hu/intim/20150914-titokzatosan-meselt-naszutjarol-cseh-laci.htmlCseh László nászútra utazott szerelmével, és nagyon titokzatosan beszélt a mézeshetekről.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.