Tóth Vera: "Van, hogy két fellépés között elbőgöm magam"

fáradtság lélek párkapcsolat könyv szerelem sírás Tóth Vera szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő meglepően őszintén beszélt a párkapcsolatok buktatóiról, sőt arról is vallott, hogy hamarosan egy nagy terve válik valóra.

Tóth Verát, egy fellépés előtt, az A38 hajón faggatta Pilát Gábor a párkapcsolatok problematikájáról. A riporter megemlítette, hogy hiába szakít valaki a párjával, ha utána ugyanolyan társat választ, ugyanazzal a problémával. Vera is így gondolja, de ő spirituálisan közelít már a szerelemhez.

„Rengeteget ideologizálunk, ez azért van, mert az ember nem hajlandó tudomást venni a hibákról és kapaszkodik valamibe, ami nem működik. Inkább kínlódik egy kapcsolatban, minthogy kilépjen - nálam is volt ilyen" – kezdte Vera, aki hamarosan a gondolatait papírra is veti.

„A könyvem egyfajta lélekbúvárkodás lesz. Többek közt arról írok majd benne, hogy mindenkinek fel kell fedeznie magában az ékkövet és csiszolgatnia azt, vigyáznia rá" – mondta az énekesnő, aki nem tagadja, neki is vannak nehéz pillanatai.

„Van, hogy két fellépés között elbőgöm magam, mert már fáradt vagyok, mennék haza, közben viszont, amikor fellépek a színpadra, minden gond elmúlik. Ugyanígy működik a párkapcsolat is, ha hagyod menni a medrében, akkor jó lesz" – mondta Vera.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.