10 dolog, amiről a férfiak azt hiszik, jól csinálják szex közben

Forrás: Thinkstock -
nők párkapcsolat szex szerelem férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint oly sok más egyéb dologban, úgy az ágyban sem mindig érti meg egymást a férfi és a nő, hiszen általában teljesen mást akar a gyengébbik nem, mint amire partnerük gondol. Az Askmen férfimagazin 10 olyan dolgot gyűjtött össze, ami a hiba forrása lehet. Íme.

1. Minél tovább tart a szex, annál jobb

Csupán egy mítosz, hogy a nők szeretik, ha órákon át szerelmeskedhetnek. A magazin szerint, ha már egy órája tart a menet, érdemes lecsekkolni, nem fáradt-e el a másik fél. Van benne valami.

Forrás: giphy.com

2. Úgy ujjazni, mintha nem lenne holnap

Az még rendben van, hogy a hüvelyben kevesebb idegvégződés található, a G-pontról pedig mostanában az járja, hogy nem is létezik, ennek ellenére gyorsan lelohadhat a libidó, ha beleérzés nélkül támadnak lent a pasik.

3. Állandóan változó pozitúrák

Ami a pornófilmekben működhet, az a való életben nem biztos. Ismét a másikra való figyelemre szólít fel a magazin: ha a nőnek tetszik a helyzet, maradjatok is abban!

4. Minél erősebben dörzsölik a csiklót, annál jobb

Ebben a kis pontban több idegvégződés található, mint a péniszben összesen. Csak óvatosan!

Forrás: giphy.com

5. Érzéki franciázás a hallójárattal

Egy kis harapdálás, egy finom csók még belefér, ha a fül felé veszed az irányt, ennél messzebbre azonban nem érdemes menni. Inkább gusztustalan, mint erotikus.

6. Csendben maradni szex közben

A verbális visszajelzés igenis fontos tényezője egy jó menetnek. Persze csak akkor, ha valóban élvezi egymást a két fél.

7. Úgy nyalni, mint a pornófilmekben

Megint azok az átkozott felnőttfilmek: az Askmen "falánk disznónak" keresztelte el az innen megismert egyik technikát. A másik a "pislákoló tűz" nevet kapta.

8. Köpködni szeretkezés közben

Kínos és a legkevésbé sem szexi, ha síkosító gyanánt látványosan nyáladzik a pasi. A képlet egyszerű: azért nem kellően nedves a hölgy, mert még egy kis időre van szüksége. Pont.

Forrás: giphy.com

9. Ápolatlan körmök

A férfiak legtöbbje viszolyog a hatalmas és látványos műkörmöktől, és ennek fordítottja is igaz: a koszosan, betörten hagyott körmök nem csupán veszélyesek lehetnek, de igazi vágyölők is!

10. Orgazmus előtt újra váltani

A nők sokkal nehezebben érnek a csúcsra, mint a férfiak. Ha pedig már a határán vannak, akkor azt vedd elismerésnek, és csináld azt, amit eddig is csináltál!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.