10 dolog, amit elrontanak a pasik az első randin

Forrás: Thinkstock -
csajok szex randi pasi kapcsolat hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Uraim! Ha randira hívtok egy hölgyet, mindig be kell tartanotok néhány alapszabályt, különben biztosak lehettek abban, hogy fújhatjátok az újabb közös este lehetőségét. 

Tracey Cox szexszakértő összeállított egy listát, melyet érdemes elolvasnia minden partiképes agglegénynek, aki esetleg randevúra szeretné hívni álmai nőjét. Az írásra a Daily Mailen bukkantunk, ahol igen hosszan, de rendkívül jól illusztrálják nekünk, mit nem szabad sohasem az első találkán. A 27 pontból kiválasztottuk a tíz legfontosabbat.

1. Késik fél órát, de nem kér bocsánatot! - Ha már öt percet is késel, mindig kérj elnézést, és rögtön engeszteld ki a hölgyet. A britek szerint negyed óránál több késés már egyszerűen megbocsájthatatlan.

Forrás: Thinkstock

2. Hanyag a ruházata - Nem kell kisestélyit felvenni a találkához, na de egy inget kérlek, kapj már fel!

3. Nem áll föl, ha megérkezik a partnere - Ha besétál az étterembe álmaid nője, akkor a minimum az, hogy felpattansz és köszönsz neki.

4. Nem szervezi meg a programot - Legyen egy konkrét terved, vagy ötleted, és ne a hozzád legközelebb lévő kocsmába vidd a potenciális partnered.

5. Fáradt vagyok, de figyelek! - Ha előző este tudod, hogy másnap rengeteg papírmunka vár az irodában, inkább mondd le a találkát, és válasszatok egy másik időpontot.

Forrás: Thinkstock

6. Anyuci pici fia - Oké, szereted az anyukád. De ne beszélj erről egy olyan nő jelenlétében öt perceként, akit meg akarsz hódítani.

7. Szörnyű barátok - Semmi gond ha "véletlenül" feltűnnek a barátaid, de ha még rossz arcok is, akkor könnyen tönkre tehetik a románcot.

8. Részegen érkezik, és távozik - Az rendben van, ha egy hangulatos helyen megisztok egy-két pohár bort, de ha egy mód van rá, ne idd vállalhatatlanra magad.

9. Csak magáról beszél - A randi lényege, hogy minél jobban megismerjétek egymást. Ha csak magadról beszélsz, az elég kiábrándító.

10. Bocsi, csak gyorsan megnézem a Facebookot - Nem! Ha egy gyönyörű nő ül veled szemben, miért veszed elő a telefonodat? Tedd el szépen a táskád legmélyére, és lehetőleg némítsd le.

Ezt tedd, ha balul sül el az első randi!

Valaki egyszer nagyon bölcsen azt állította, hogy sokkal jobb elutasítani valakit, mint elutasítva lenni. Viszont igen nehéz elutasítani valakit rögtön az első randi után. Ő megkérdi, hogy találkoztok-e megint, te nem akarsz találkozni, vagyis a legkézenfekvőbb lenne ezt rögtön megmondani. Íme, a tippek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.