Zimány Linda fürdőruhában szexiskedik a kamerának

szexi dögös szelfi Nyár Zimány Linda fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedves Ferenc kedvese  egy igazán dögös képpel rukkolt elő, ahol fürdőruhában pózol a kamerának.

A szexi glammodell már egyszer elbúcsúztatta a nyarat egy hasonlóan sokat mutató bikiniben, azonban úgy tűnik, a kánikula még mindig nem ért véget Linda számára. Legutóbb még egy ágyban készült szelfivel kedveskedett a rajongónak, most viszont megmutatta, hogy ő még mindig élvezi a napsütést. Vajon hol pihenhet a csinos celeb?

Forrás: Instagram/lindazimany
Hűha! Nagyon különös helyeken kerekedett ki Voksán Virág http://www.life.hu/intim/20150921-voksan-virag-kerek-melleket-es-duzzado-ajkakat-villantott.htmlHatalmas dekoltázst és duzzadó ajkakat villantott a lemezlovas, aki nagyon büszke kerek formáira. Intim--Tolvai Reni nem számított eljegyzésre: Szerinte András még nem áll készenhttp://www.life.hu/intim/20150919-tolvai-reni-nem-szamitott-eljegyzesre-a-ciprusi-nyaralason-zerine-andras-meg-nem-all-keszen.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Cipruson nyaralt a Megasztár álompárja, Kállay-Saunders András és Tolvai Reni. Hazaérkezésük után az énekesnő az Aktív kamerája előtt vallott érzelmeiről és a kapcsolatukról.Intim--Rubint Réka és Schobert Norbi szerelmesebbek, mint valaha - Fotó!http://www.life.hu/intim/20150918-rubint-reka-es-schobert-norbert-szerelmesen-bujnak-ossze-egy-foton.htmlTizennégy évnyi együttlét után is lángol a szerelem Rubint Réka és Schobert Norbert között. Ezt egy igazán intim fotóval bizonyították. IntimOrigo10 dolog, amit elrontanak a pasik az első randin http://www.life.hu/intim/20150918-tiz-banalis-hiba-amit-elkovethetsz-pasikent-az-elso-randin.htmlUraim! Ha randira hívtok egy hölgyet, mindig be kell tartanotok néhány alapszabályt, különben biztosak lehettek abban, hogy fújhatjátok az újabb közös este lehetőségét. Intim--27 éves pasi mellett vigasztalódik a 47 éves Kylie Minoguehttp://www.life.hu/intim/20150918-kylie-minogue-ausztral-enekesno-a-nala-20-evvel-fiatalabb-joshua-sasse-szinesszel-jar.htmlAz énekesnő önmagához és eddigi választásaihoz hűen ismét egy fiatalabb férfira csapott le. Itt az ideje megjegyeznünk Joshua Sasse nevét.Intim--60 millióért vették meg Cicciolina szexképét: Kiállítást is szervez a pornográf műalkotásokbólhttp://www.life.hu/intim/20150918-cicciolina-egy-dubaji-sejk-200-ezer-euroert-60-millio-forintert-vasarolt-egy-husikat-abrazolo.html"Egy bordeux-i galériával már konkrét megállapodásom van, de természetesen római, illetve milánói kiállítótermekben is hamarosan láthatóak lesznek a festményeim" - nyilatkozta a 63 éves pornódíva, akinek pucér testéről számos műalkotás készült.IntimFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.