Gregor Bernadett: "A férfiakat nem lehet nevelni"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Gregor Bernadett válás vélemény férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három váláson van túl Gregor Bernadett, aki két fiú édesanyja. A színésznő szerint a férfiak nem nevelhetőek, maximum terelgetni lehet őket.

A színésznő szerint az a nő kudarcra van ítélve, aki meg akarja nevelni a férfiakat. Szerinte az erősebbik nemet csak terelgetni lehet.

"Az apukám iszonyatosan magasra tette a lécet. Biztos vagyok abban, hogy az elmúlt húsz évben a párkapcsolati bukdácsolásaimnak ez volt az oka" - nyilatkozta a Best magazinnak.

Korábban nem is keresgéltem a korombeliek között, aztán valahogy kiböjtöltem ezt az időt, és lett egy igazi társam, akivel most úgy érzem, egyenrangúak vagyunk ebben a szerelemben, és ez nagyon jó érzés.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Gregor Bernadett úgy érzi, kapcsolata stabil lábakon áll. Szerinte korábbi kapcsolatai azért is mehettek tönkre, mert nagyon vágyott a családra, és arra, hogy szeressék.

Lehet valakinek öt diplomája, attól még nem fogja egy nő előtt kinyitni az ajtót.

Ezeket titkolták el párjuk elől az emberek: Meglepő vallomásokhttp://www.life.hu/intim/20150923-dolgok-amiket-eltitkoltak-parjuk-elol-az-emberek.htmlMindenkinek vannak titkai, ez teljesen normális dolog. De mit titkolnak a legtöbben párjuk elől? Néhányan megsúgtak néhány tipikus titkot. IntimThinkstockKebelbarátnők - VV Dóri és barátnője lufimelleket villantottakhttp://www.life.hu/intim/20150923-vv-dori-megmutatta-oriasmelleket-villantott.htmlVV Dóri sosem hagyja, hogy hímnemű rajongóinak érdeklődése lankadjon, rendszeresen eteti az internet népét szexibbnél szexibb képekkel. Intim--Feleségül vette szerelmét Curtis: Amerikában esküdtek meghttp://www.life.hu/intim/20150915-felesegul-vette-szerelmet-curtis-a-rapper.htmlA híres magyar rapper, Curtis feleségül vette párját, Csillát. Az esküvő helyszínének pedig igazán különleges helyszínt választottak.Intim--Ajjaj! Megcsalja vőlegényét a sorozatsztár, Livia Britohttp://www.life.hu/intim/20150914-megcsalja-volegenyet-a-sorozatsztar.htmlA Fiorella című szappanopera főhősnőjéről, Livia Britoról kiderült az igazság: megcsalja a vőlegényét. IntimAFPCaramel feleségül vette szerelmét: Íme az első fotók az esküvőrőlhttp://www.life.hu/intim/20150912-fotok-caramel-eskuvojerol-madai-vivien-es-gorog-zita-is-ott-volt.htmlCaramel és szerelme, Szilvi, szeptember elején mondták ki a boldogító igent. Igazi sztárparádé volt a lagzin!Intim--Áúcs! Makkon harapott egy férfit egy viperahttp://www.life.hu/intim/20150911-makkon-harapott-egy-ferfit-egy-vipera.htmlSose vizelj Indiában az anyatermészet lágy ölén, ha férfi vagy! Az alábbi történet majd ráébreszt, miért.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.