Orlando Bloommal flörtölt a férjezett Kate Bosworth

Forrás: Northfoto -
parti párkapcsolat exbarát Kate Bosworth exbarátnő találkozás Orlando Bloom szerelem Los Angeles férj szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szerelmespár nem tudta leplezni, mennyire megörültek egymásnak, amikor összefutottak egy Los Angeles-i partin – miközben egyébként a színésznő férje, Michael Polish is jelen volt.

Annak idején maga Kate Bosworth vallotta be, mennyire megviselte a szakítása Orlando Bloom-mal. A sztárpár, akik 3 év együttlét után 2006-ban váltak külön, a minap a Dior Homme koktélpartiján botlottak egymásba, ahol láthatóan nagyon jól érezték magukat egymás társaságában – a képekért kattints ide!

Orlando és Kate még 2004 júniusában - ekkor még dúlt a szerelem Forrás: Northfoto

Míg A Gyűrűk Ura és A Karib-tenger kalózai sztárja egymagában, addig exbarátnője férjével, a rendező Michael Polish-sal együtt érkezett az eseményre. Vajon mit szólt Kate férjura, hogy felesége ennyire jól szórakozott egykori szerelmével?

Élő adásban flörtölt a műsorvezetőnővel David Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20150922-david-beckham-exfutballsztar-elo-adasban-flortolt-susanna-reid-musorvezetovel.htmlAz egykori futballsztár a Good Morning Britain házigazdája, Susanna Reid vendégeként engedett el egy jól irányzott bókot. TV + SztárokOrigoOrlando Bloom visszatér a fedélzetrehttp://www.life.hu/sztarok/20150816-orlando-bloom-will-turner-szerepeben-visszater-a-karib-tenger-kalozai-5-reszebe.htmlMegkönnyebbülhetnek a rajongók, ugyanis a Disney megerősítette, hogy Orlando Bloom is szerepelni fog a A Karib-tenger kalózai soron következő 5. részében.TV + Sztárok--Akkor most ér kapcsolaton kívül flörtölni, vagy sem?http://www.life.hu/intim/20150915-pilat-gabor-akkor-most-er-flortolni-egy-kapcsolaton-kivul-vagy-nem.htmlEbben az univerzumban talán az a legnagyobb csapda, hogy bármit megtehetsz. Bármit megtehetsz, de mindennek van következménye.Intim--Orlando Bloomnak azt jósolták az orvosok, hogy többet nem fog tudni járnihttp://www.life.hu/news/20150506-orlando-bloom-szinesznek-azt-josoltak-az-orvosok-hogy-tobbet-nem-fog-tudni-jarni.htmlA színész 21 éves korában három emeletnyi magasságból zuhant le egy tetőről. Az orvosok akkor azt mondták: nagy eséllyel nem fog tudni járni többet.News--Nyíltan flörtölt egymással Gesztesi Károly és Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/intim/20150424-gesztesi-karoly-szinesz-es-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-a-mokka-elo-adasaban-flortoltek.htmlA Mokka adásában Demcsák Zsuzsa cicázott Gesztesi Károllyal, aki azonnal meginvitálta egy vacsorára a szingli műsorvezetőt.Intim--Így drukkol 4 éves kisfia baseballmeccsén Orlando Bloomhttp://www.life.hu/csalad/20150504-orlando-bloom-szinesz-a-kisfia-baseballmeccsen-szurkolt.htmlA sármos színész Miranda Kerrel közös kisfiúkkal baseballozott szombaton, és nagyon édesek voltak együtt.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.