Elkelt az olasz félisten, Mariano Di Vaio

Forrás: Facebook/Mariano Di Vaio -
modell olasz fotók házasság Mariano Di Vaio szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nők milliói rajonganak a 26 éves világhírű modellért, aki megtestesíti az olasz férfiideált. Sajnos azonban Mariano nem szingli többé, hiszen a hétvégén megházasodott. 

A boldog vőlegény egész múlt héten boldogan osztotta meg az esküvői készületekről készült videókat, és képeket, tegnap pedig egy gyönyörű szertartás keretein belül kimondta a boldogító igent szerelmével. Az ifjú párról már fel is töltötték az első fotókat a modell hivatalos rajongói oldalára, ahol több százezren kívántak sok boldogságot a friss házasoknak.

Forrás: Facebook/Mariano Di Vaio

Forrás: Facebook/Mariano Di Vaio

Ha még nem láttad Madonna csúnyáját közelről, most megtehetedhttp://www.life.hu/intim/20150928-madonna-fiatalkori-teljesen-pucer-fotoi.html1977-ben, 20 évesen állt kamerák elé Madonna. Martin HM Schreiber olyan képeket készített a popdíváról, hogy akkoriban minden férfi eldobta tőle az agyát. Intim--Szulák Andrea szakított gyermeke apjával, Gyarmati Gáborralhttp://www.life.hu/intim/20150928-szulak-andrea-kapcsolata-tiz-ev-utan-veget-ert-gyermeke-apjaval.htmlVéget ért a színésznő és párja közel egy évtizeden át tartó párkapcsolata a Blikk információi szerint. A hírt állítólag maga a művésznő tette közzé privát Facebook-oldalán, ahol nyugalmat kér ebben a nehéz időszakban. Intim--Összeházasodott egy háborús veterán meleg párhttp://www.life.hu/intim/20150928-osszehazasodott-egy-haborus-veteran-meleg-par.htmlA 95 éves John Banvard és a 67 éves Gerard Nadeau már húsz éve szeretik egymást. Mindkét férfi háborús veterán. Intim--Összesimulva bulizott a legcukibb sztárpár, Debreczeni Zita és Gianni http://www.life.hu/intim/20150928-egyutt-lazitott-a-legcukibb-magyar-sztarpar-debreczeni-zita-es-gianni.htmlSzerelmesen, összesimulva vettek részt egy koncerten Gianniék, akik még az idei Glamour-gálán vállalták fel a kapcsolatukat, és azóta is nagy köztük a harmónia. IntimOrigoEgy szál bugyiban szelfizik az ismert modell, Gigi Hadidhttp://www.life.hu/intim/20150927-gigi-hadid-bugyiban-szelfizik-a-tukor-elott-es-csak-a-kezevel-takarja-a-melleit.htmlA modell sűrűn posztol magáról igencsak sokat mutató, és szexi fotókat, azonban most félmeztelenül is megmutatta magát a rajongónak. IntimOrigoVége! Kaley Cuoco és férje két év házasság után elválnakhttp://www.life.hu/intim/20150927-kaley-cuoco-az-agymenok-sztarja-es-ferje-ryan-sweeting-valnak.htmlAz Agymenők dögös sztárja, Kaley Cuoco és férje, Ryan Sweeting 21 hónapja házasok.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.