Mekkora biznisz: Szexmasinákat ad bérbe egy férfi

Forrás: sybiantoronto.com -
szex élvezet szexgépek kielégítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Will McLean havonta nagyjából húsz szexgépet ad bérbe. Egy weboldalon hirdeti a kéjmasinákat, amelyek évente ezreket elégítenek ki.

Mindenhol mozgó, rezgő, dildók állnak ki a gépekből, amelyeket a magát orgazmus tanácsadónak nevező férfi ad bérbe. McLean párterápiával is is foglalkozik, és az orgazmust vizsgálja, tehát gyakorlatilag más emberek szexualitásából él.

Számos férfi keresi meg őt, hogy szexgépet vigyenek haza párjuknak. A szerelemdoktor szerint a pasik imádják nézni, hogy párjuk nagyon élvezi az aktust ezekkel a masinákkal.

Bármilyen meglepő, a gépek zenével üzemelnek, használóik beállíthatják, milyen ritmusban rezegjenek. Használatuk egyszerű: csak bele kell ülni a dildóba.

Forrás: sybiantoronto.com

Egy éjszakára nagyjából 30 ezer forint a masina használata, ha pedig valaki szeretné megvásárolni, nagyjából 700 ezer forintjába kerülne.

Péniszt eszünk és pisit iszunk - Mindenre képesek vagyunk a jó szexért? (18+)http://www.life.hu/intim/20141003--bizarr-afrodiziakumok-a-vilag-minden-tajarol-tigrispenisz-leves-es-pavianpisi.htmlVannak, akik az osztrigára esküsznek, mások csokoládét majszolnak vagy vörösbort isznak, hogy felpörgessék a szexuális életüket. A világban azonban ennél jóval őrültebb afrodiziákumok is léteznek, amelyek első hallásra nem tűnnek túl bizalomgerjesztőnek, ezért többségük csak erős gyomrúaknak ajánlott. Ha kíváncsi vagy arra, milyen furcsaságokat hajlandóak elfogyasztani egyes kultúrákban a libidó növelésére, a Life.hu most összegyűjtötte a legőrültebb stimulálókat! Intim--Megégett a vaginája, 9000 forint értékű benzinkártyát kapott kompenzálásulhttp://www.life.hu/intim/20150928-megegett-a-vaginaja-9000-forint-erteku-benzinkartyat-kapott-kompenzalasul.htmlHüvelytükrözésre ment egy 21 éves új-zélandi nő. Brutális sérülést szenvedett, rengeteg pénzért, hónapokig kezelték kórházban. Vaginájának 80 százaléka leégett. IntimThinkstock"Ő az életem" - Megkérte barátnője kezét a férfi, miután a lány meghalthttp://www.life.hu/intim/20150928-abigail-hallt-halala-utan-jegyezte-el-parja-josh-thompson.htmlJosh Thompson csak jövőre tervezte a lánykérést, ám barátnője tragikus halála mindent megváltoztatott. IntimOrigoJulia Roberts házassága válságban - Mégis válik a színésznő?http://www.life.hu/intim/20150927-a-hirek-szerint-julia-roberts-valik.htmlJulia Roberts házassága egy ideje megromlott. A legfrissebb hírek szerint a színésznő már nem akarja megmenteni a kapcsolatot, inkább válna. Intim--Vége! Kaley Cuoco és férje két év házasság után elválnakhttp://www.life.hu/intim/20150927-kaley-cuoco-az-agymenok-sztarja-es-ferje-ryan-sweeting-valnak.htmlAz Agymenők dögös sztárja, Kaley Cuoco és férje, Ryan Sweeting 21 hónapja házasok.Intim--Romantikus vacsorával ünnepelte házassági évfordulóját Amal és George Clooneyhttp://www.life.hu/intim/20150928-george-clooney-es-amal-clooney-vacsoraval-unnepeltek-elso-hazassagi-evfordulojukat.htmlImmár egy éve, hogy a hollywoodi színész feleségül vette a libanoni származású emberjogi ügyvédnőt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.