Vége! Amanda Seyfried és Justin Long szakítottak

Forrás: AFP/Larry Busacca -
Amanda Seyfried színész Justin Long szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő és párja két év után döntöttek úgy, hogy véget kell vetniük a mára már ellaposodott kapcsolatuknak. 

Justin Long még 2013-ban hívta randevúra a hollywoodi sztárt, aki rögtön igent is mondott a felkérésre, és néhány hét elteltével már egy párt alkottak. Később a szerelmesek össze is költöztek a férfi New York-i lakásában. A magánéletüket nem élték a nyilvánosság előtt, és közös képek is ritkán készültek róluk - írja a Just Jared.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Egy barátjuk elmondása szerint már régen nem volt meg köztük az a szikra, ami régen, és konfliktus nélkül, békében váltak el.

Ha valaki azt gondolja, sok a problémája, valójában nincs nagy gondja...http://www.life.hu/intim/20150929-pilat-gabor-szerint-ha-valaki-azt-gondolja-sok-a-problemaja-valojaban-nincs-nagy-gondja.htmlIdőnként hajlamosak vagyunk elveszni a részletekben; sőt, az apróbb problémákat is akkora hegyekké duzzasztjuk, hogy azok megmászhatatlan körülményekké nőnek, amihez képest már tényleg csak egy kis pont vagyunk. Így az újonnan kreált nézőpontból már joggal mondhatjuk: esélytelen vagyok... Intim--ÉNB Marci és ÉNB Evelin szerelme a sorozaton kívül sem működötthttp://www.life.hu/intim/20150930-enb-marci-es-enb-evelin-az-rtl-klub-ejjjel-nappal-budapest-sztarjainak-kapcsolata-a-sorozaton-kivul.htmlA fiatalokról szóló sorozat két sztárjáról kiderült: nem csak az Éjjel-nappal Budapestben, hanem az életben is egy párt alkottak. Intim--7 jel, ami azt mutatja, hogy teljesen odavan érted a sráchttp://www.life.hu/intim/20150928-7-jel-ami-azt-mutatja-hogy-teljesen-odavan-erted-a-srac.htmlSzerelmesnek lenni nagyon jó dolog. Most felsorolunk hét olyan jellemző esetet, amiből egyértelművé válhat számodra, hogy álmaid hercege valóban oda és vissza van érted.IntimThinkstockBréking! Varga Viktor és Cinthya Dictator csókolóztakhttp://www.life.hu/intim/20150929-varga-viktor-es-cinthya-dictator-csokoloztak.htmlEz most nosztalgia, vagy újra alakul valami? Cinthya Dictator és Varga Viktor csókolóztak! Intim--Máris megcsalja férje Jennifer Anistont?http://www.life.hu/intim/20150929-justin-theroux-jennifer-aniston-ferje-maris-megcsalja-a-szinesznot.htmlAlig néhány héttel esküvőjük után olyan híresztelések kaptak szárnyra, melyek szerint a gyönyörű színésznőt megcsalja férje. Intim--Monica Belluccinak nagyon bejön James Bond férfiasságahttp://www.life.hu/intim/20150929-monica-belucci-szinesznonek-nagyon-bejon-a-james-bond-borebe-bujt-daniel-craig-ferfiassaga.htmlA színésznő a legújabb Bond-filmben intim jelenetbe keveredik Daniel Craiggel. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.