Így csókolta barátnőjét az öngyilkossága előtt Jim Carrey - Fotó!

Forrás: Northfoto -
csók Vacsora fotó Jim Carrey öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nappal a tragédia előtt még romantikus estét töltött együtt a világhírű színész a párjával egy malibui étterem teraszán. Az esetről még egy kép is készült, mely most került nyilvánosságra.

Jim Carrey volt barátnője szeptember 29-én lett öngyilkos, miután a sztár szakított vele. A szerelmesek a kapcsolatuk vége előtt egy héttel még boldogan érkeztek egy kétszemélyes vacsorára a gyönyörű tengerparti étterembe, ahol végig összebújva, csókolózva látták őket a vendégek - írja a Sun.

Kattints ide a fotóért!

Forrás: Northfoto

Egy nevét elhallgató szemtanú szerint a megérkezésük után rögtön a teraszon ültek le, ahol végig nevetgéltek és turbékoltak. Pár napra rá Cathorina búcsúlevelében azt írta: a szakítás volt a fő oka, hogy bevette a halálos adag altatót. A hírességet valószínűleg hamarosan felkeresi a rendőrség is az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.