2009-ben ismerkedett meg egymással Schuler Benson és Celeste Zendler. Idén június óta házasok. Kerítőjük pedig nem volt más, mint mindenki virtuális játszótere, a Facebook.

Meglepő Tinder-tündérmeséről már hallottunk, de Facebook-malőr által összejött párról idáig még nem. 2009-ben Schuler Benson belépett a telefonjáról a Facebookra, csak épp nem a sajátjára. Valamilyen hiba folytán az onnan ezer mérföldre élő Celeste profiljában találta magát, és hiába kereste a kilépés gombot, nem jelent meg. A Facebook nagyon akarta, hogy a nő profiljában maradjon a férfi. 

Forrás: Facebook/ Celeste Zelder

Mivel nem tudott kijelentkezni, a nő nevében kiírta, hogy segítsen valaki, és árulja el, mi történhetett. Az igazi Celeste hamarosan hozzászólt, azt tanácsolta, indítsa újra az alkalmazást, de akárhányszor megtette, továbbra is a nő profiljában maradt.

Mikor a nő ismerősnek jelölte Schulert, a férfi be tudott jelentkezni a saját profiljába. Ez oldotta meg a problémát. Az incidens után sem törtölék egymást az ismerősök közül, mert kiderült, elég jól kijönnek a másikkal. 2012-re már napi szinten beszélgettek egymással, és mivel Celeste akkori kapcsolata már felbomlott. Úgy döntött, meglátogatja Schulert. A látogatás olyan jól sikerült, hogy rájöttek, nem tudnak egymás nélkül élni. 2015 nyara óta házasok.