Elképesztő love story! A Facebook hozta össze a párt

Forrás: Facebook/ Celeste Zelder -
Facebook történet véletlen szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2009-ben ismerkedett meg egymással Schuler Benson és Celeste Zendler. Idén június óta házasok. Kerítőjük pedig nem volt más, mint mindenki virtuális játszótere, a Facebook.

Meglepő Tinder-tündérmeséről már hallottunk, de Facebook-malőr által összejött párról idáig még nem. 2009-ben Schuler Benson belépett a telefonjáról a Facebookra, csak épp nem a sajátjára. Valamilyen hiba folytán az onnan ezer mérföldre élő Celeste profiljában találta magát, és hiába kereste a kilépés gombot, nem jelent meg. A Facebook nagyon akarta, hogy a nő profiljában maradjon a férfi.

Forrás: Facebook/ Celeste Zelder

Mivel nem tudott kijelentkezni, a nő nevében kiírta, hogy segítsen valaki, és árulja el, mi történhetett. Az igazi Celeste hamarosan hozzászólt, azt tanácsolta, indítsa újra az alkalmazást, de akárhányszor megtette, továbbra is a nő profiljában maradt.

Mikor a nő ismerősnek jelölte Schulert, a férfi be tudott jelentkezni a saját profiljába. Ez oldotta meg a problémát. Az incidens után sem törtölék egymást az ismerősök közül, mert kiderült, elég jól kijönnek a másikkal. 2012-re már napi szinten beszélgettek egymással, és mivel Celeste akkori kapcsolata már felbomlott. Úgy döntött, meglátogatja Schulert. A látogatás olyan jól sikerült, hogy rájöttek, nem tudnak egymás nélkül élni. 2015 nyara óta házasok.

Nyilvánosan maszturbált egy strandoló nő - Videó!http://www.life.hu/intim/20151006-nyilvanosan-maszturbalt-egy-strandolo-no.htmlNem zavartatta magát egy spanyol tengerparton napozó nő. Megkívánta magát, és maszturbálni kezdett több ember szeme láttára a strandon. IntimThinkstockVV Laci összeomlott, mert szerelme, Edina külföldre költözötthttp://www.life.hu/intim/20151002-vv-laci-osszeomlott-szerelme-edina-kulfoldre-koltozott.htmlVV Edina Németországban kapott munkát, elhagyja az országot. Szerelme, Laci nagyon rosszul viseli a lány döntését. IntimOrigoCora Schumacher újra szerelmes - Ralf már a múltéhttp://www.life.hu/intim/20151001-cora-schumacher-ujra-szerelmes.htmlCora Schumacher lezárta a múltat. Újra szerelmes, és ezt már az újságíróknak is tudtára meri hozni.Intim--Ha még nem láttad Madonna csúnyáját közelről, most megtehetedhttp://www.life.hu/intim/20150928-madonna-fiatalkori-teljesen-pucer-fotoi.html1977-ben, 20 évesen állt kamerák elé Madonna. Martin HM Schreiber olyan képeket készített a popdíváról, hogy akkoriban minden férfi eldobta tőle az agyát. Intim--Megégett a vaginája, 9000 forint értékű benzinkártyát kapott kompenzálásulhttp://www.life.hu/intim/20150928-megegett-a-vaginaja-9000-forint-erteku-benzinkartyat-kapott-kompenzalasul.htmlHüvelytükrözésre ment egy 21 éves új-zélandi nő. Brutális sérülést szenvedett, rengeteg pénzért, hónapokig kezelték kórházban. Vaginájának 80 százaléka leégett. IntimThinkstockKiderült Jennifer Aniston pikáns szexszokása - Így erotikáznak férjévelhttp://www.life.hu/intim/20151001-jennifer-aniston-szeret-telefonszexelni.htmlHa egy színészpár külön országokban forgat, elég nehezen megoldható a házasélet. Jennifer Anistonnak azonban a távolság sem jelent akadályt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.