Elvetette gyerekét a celeb, hogy pornós lehessen

Forrás: Twitter/JosieCOnline -
pornószínésznő abortusz pornósztár Josie Cunningham gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Josie Cunningham mindent megtesz azért, hogy híres és gazdag lehessen. A briteknél már az is kiverte a biztosítékot, hogy társadalombiztosítási számlájára nagyobbíttatta meg a melleit, de mostani húzásával még mélyebbre ásta magát. 

Néha ordenáré részegségével, néha más botrányokkal hívja fel magára a figyelmet Josie Cunningham. Ezúttal viszont ezeknél még vadabb lépésre szánta el magát, amivel jól kihúzta a gyufát. A háromgyerekes nő úgy döntött, elveteti születendő magzatát, hogy beteljesülhessen vágya: pornószínésznő lehessen. Nyilatkozatai alapján egyértelmű, a három gyereke akadályozza abban, hogy annyira gazdag legyen, amennyire szeretne.

Forrás: Twitter/JosieCOnline

Mikor legkisebb gyerekével volt terhes, akkor lehetett jelentkezni a Celebrity Big Brother című valóságshow-ba. Cunningham nagyon sajnálta, hogy terhessége miatt nem vehet részt a játékban, panaszkodott, hogy már késő ahhoz, hogy abortusza legyen.

Most azonban nem volt késő. Tényleg elvetette a születendő gyerekét, és arra készül, hogy megműtteti az orrát, hiszen szerinte csak annak formája miatt nem tudott még betörni a pornóiparba.

Nyilvánosan maszturbált egy strandoló nő - Videó!http://www.life.hu/intim/20151006-nyilvanosan-maszturbalt-egy-strandolo-no.htmlNem zavartatta magát egy spanyol tengerparton napozó nő. Megkívánta magát, és maszturbálni kezdett több ember szeme láttára a strandon. IntimThinkstockSzuperlájk! Új funkcióval bővült a Tinder szexpartnerkeresőhttp://www.life.hu/intim/20151001-uj-funkcioval-bovult-a-tinder-ez-a-szuperlajk.htmlSzupernyomulósoknak szuperlájk. Éljen, éljen, új funkcióval bővült a Tinder, amelynek leginkább azok örülhetnek, akik már kétségbe esve keresik álmaik asszonyát/férfiját. IntimThinkstockKiderült Jennifer Aniston pikáns szexszokása - Így erotikáznak férjévelhttp://www.life.hu/intim/20151001-jennifer-aniston-szeret-telefonszexelni.htmlHa egy színészpár külön országokban forgat, elég nehezen megoldható a házasélet. Jennifer Anistonnak azonban a távolság sem jelent akadályt. Intim--Tóth Gabi szerint a bimbó a lényeg - Pőre fotó látott napvilágot az énekesnőrőlhttp://www.life.hu/intim/20150928-toth-gabi-szerint-a-bimbo-a-lenyeg-a-kepen-attol-lesz-valami-akt.htmlFriderikusz Sándor műsorának ottalvós vendégéről, Tóth Gabiról előkerült egy igencsak pőre fotó. A műsorvezető szerint Gabi mellet villantott a képen, de az énekesnőnek erről más a véleménye. IntimFotó: Margitay Klára/Life.huMegégett a vaginája, 9000 forint értékű benzinkártyát kapott kompenzálásulhttp://www.life.hu/intim/20150928-megegett-a-vaginaja-9000-forint-erteku-benzinkartyat-kapott-kompenzalasul.htmlHüvelytükrözésre ment egy 21 éves új-zélandi nő. Brutális sérülést szenvedett, rengeteg pénzért, hónapokig kezelték kórházban. Vaginájának 80 százaléka leégett. IntimThinkstockCora Schumacher újra szerelmes - Ralf már a múltéhttp://www.life.hu/intim/20151001-cora-schumacher-ujra-szerelmes.htmlCora Schumacher lezárta a múltat. Újra szerelmes, és ezt már az újságíróknak is tudtára meri hozni.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.