Zámbó Krisztiánék videóra veszik ahogy pettingelnek

X-Faktor film szex videó szelfi Zámbó Krisztián RTL Klub petting
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes az új hóbort, a szexszelfi kapcsán mesélte el, hogy párjával nemcsak fotózzák magukat intim az pillanatok közben, hanem videózzák is.

Zámbó Krisztián – aki nemrég kibékült exbarátnőjével - elmondta, hogy a szexi kisfilmeket saját maguknak készítik emlékbe, ebből kifolyólag sosem tárnák őket a külvilág elé.

„Játékosak vagyunk Zsuzsival, néha felvételeket készítünk magunkról. Komoly aktus közben nem filmezünk, csak pettingelés közben, szerintem tök jó visszanézni ezeket a felvételeket. Inkább magunkat nézzük, mint mást" – nevetett Kirsztián

Nem kap elég szexet, válni akar férjétől a 84 éves asszonyhttp://www.life.hu/intim/20151008-keves-szex-miatt-akar-elvalni-88-eves-ferjetol-egy-84-eves-olasz-asszony.htmlNégy évvel idősebb férjétől készül elválni a hölgy, akinek havi két aktus nem kielégítő. Intim--Baukó Éva meztelenül és smink nélkül szereti - Így szolizik!http://www.life.hu/intim/20151008-bauko-eva-meztelenul-es-smink-nelkul-szereti.htmlBár a kamerák előtt egy minimális sminkben és ruhában feküdt az UV-csövek közé, általában semmi sincs Baukó Évin, mikor szolizik. IntimOrigoDemcsák Zsuzsa: "Szeretnék megszabadulni az elmúlt időszak minden piszkától"http://www.life.hu/intim/20151008-demcsak-zsuzsa-viszonya-mar-korrekt-a-ferjevel.htmlA gyönyörű műsorvezetőt annak idején nagyon megviselte a válása, de elmondása szerint mára már korrekt a viszonya volt férjével. Demcsák Zsuzsa nagyon őszintén vallott az elmúlt évek megpróbáltatásairól és új szerelméről, ami teljesen felszabadította. IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoA U2 koncertjén romantikázott Shakira és Piqué - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151007-a-u2-koncertjen-romantikazott-shakira-es-pique.htmlSzemmel láthatóan még mindig dúl a szerelem a világhírű énekesnő és az FC Barcelona játékosa, Gerard Piqué között. A pár ezúttal a U2 koncertjén romantikázott. Intim--Wow! Alsógatyás szelfit lőtt az Eurovízió überszexi győztese, Mans Zelmerlöwhttp://www.life.hu/intim/20151007-mans-zelmerlow-az-eurovizio-uberszexi-gyoztese-alsogatyas-szelfit-lott.htmlNem ez az első alkalom, hogy eldobjuk az agyunkat Mans Zelmerlöwtől. Az Eurovíziós Dalfesztivál svéd győztese most megint bearanyozta a napunkat. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.