Bármit megtenne Tóth Gabi lábáért egyik rajongója

Tóth Gabi rajongó Sztárban sztár lábfétis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár afterpartiján az énekeseknek szembesülniük kellett a róluk szóló kommentekkel. Tóth Gabi eközben elárulta, milyen furcsa üzenetekkel bombázza egy rajongója.

Tóth Gabi Jabin Petinek mesélte el, hogy van egy rajongója, aki rákattant a lábfejére, és rendszeresen megdicséri. "Van egy rajongóm, aki lábfétises, és rendszeresen azt írja nekem, hogy mennyire tetszik neki a lábfejem, és szeretne megismerni" - mondta.

A kommentelők egyébként nem kímélték a sztárokat, íme, néhány gonosz üzenet.

Ghosting: Avagy nyomtalanul felszívódni - Ez az új társkeresési trend!http://www.life.hu/intim/20151009-ghosting-vagyis-szellemesdi-azaz-nyomtalanul-felszivodni-az-uj-tarskeresesi-trend.htmlAz egyik pillanatban romantikusan vacsoráztok a pároddal egy kellemes helyen, a másikban pedig szőrén-szálán eltűnik az életedből. Nincsenek magyarázatok, nincsenek ésszerű érvek, csak a fejedben szüntelenül kavargó kérdések, hogy aktuális kedvesed miért lépett le egyetlen szó nélkül! Intim--Íme, a nap legbizarrabb szexuális segédeszköze, a makkszívóhttp://www.life.hu/intim/20151012-a-legbizarrabb-szexualis-segedeszkoz-a-makkszivo.htmlEddig is biztosak voltunk benne, de most méginkább. A szexuális segédeszközök tárháza végtelen. IntimThinkstockEgy régi-új ismerős majdnem meztelenül: Szepesi Niki cickó-popsi fotóval tért visszahttp://www.life.hu/intim/20151010-szepesi-niki-uszono-egy-cicko-popsi-fotoval-tert-vissza-regen-nem-hallottunk-rola.htmlRégen nem hallottunk már a szinglivé vált Szepesi Nikiről, de most újra rá kell, hogy figyeljünk. Nyilvános közösségi oldalán ugyanis überszexi fotót tett közzé. Intim--Úgy tűnik, már minden rendben Katalin hercegné és Vilmos herceg közötthttp://www.life.hu/intim/20151010-katalin-hercegne-es-vilmos-kozott-mar-minden-rendben.htmlAz utóbbi időben számos híresztelés kapott szárnyra arról, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg között nincs minden teljesen rendben. Most azonban rácáfoltak ezekre a pletykákra. Intim--Love story-k úton, útfélen - Ne utasítsd vissza az utazós flörtöt! http://www.life.hu/intim/20150206-ismerkedes-flortoles-utazas-kozben-parok-akik-utazas-kozben-ismerkedtek-meg.html"Vigyázat, a villamos esetenként hirtelen fékez, kapaszkodjanak a legközelebbi szimpatikus férfipéldányba!" - akár ezt is bemondhatnák a járműveken, biztos, hogy könnyebben menne az ismerkedés. Van, akiknek hirtelen fékezés nélkül is sikerüt élete párját megismerni utazás közben. Intim--Szerencsés szombat! Meztelenül szelfizett Emily Ratajkowskyhttp://www.life.hu/intim/20151010-emily-ratajkowsky-szineszno-meztelenul-szelfizett.htmlÚjabb csodás fotóval ajándékozta meg instagramos követőit a szépséges színésznő. Csak ámulunk és bámulunk!Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.