Tóth Gabi állítja: nem kavart Kedves Ferenccel

Tóth Gabi hárem szórakozóhely Kedves Ferenc kapcsolat Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gyertek át szombat este! című műsorban Sebestyén Balázsék mindenkit megleptek, amikor Tóth Gabit Kedves Ferenc "háremébe" sorolták.

Néhány hírességről köztudott, hogy kapcsolata volt a milliárdos Kedves Ferenccel. Sokak meglepetésére ebbe a hölgytársaságba sorolták hétvégén Tóth Gabit is. Bár még tavaly márciusban híresztelték, hogy együtt volt az énekesnő és Kedves Ferenc egy szórakozóhelyen, de mivel egyik fél sem erősítette meg a dolgot, a pletyka hamar elült.

Forrás: Instagram/tothgabi

Az énekesnő ezúttal nevetve cáfolta az újra szárnyra kapott híreszteléseket: „Aki két hete látta a TV2 Összezárva Friderikusszal című mű­sorában a fotóalbumot, melynek kapcsán őszintén beszéltem a párkapcsolataimról, az tudhatja, eddig kivel kötöttem össze az életem” – mondta Gabi a Borsnak.

Az RTL Klub nem veszi magára annak terhét, hogy hírbe hozta az X-Faktor egykori mentorát: „A Gyertek át szombat este! szórakoztató, vicces, late night elemekkel fűszerezett game show. Olyan játékok és feladatok szerepelnek a műsorban, amelyek egy otthoni házibuliban is előfordulhatnak, itt sok esetben a bulvársajtó híreiből merítünk, abban bízva, hogy ezek a hírek, információk hitelesek” – nyilatkozta a lapnak Pécsi Norbert Sándor, az RTL Klub sajtókapcsolati vezetője.

Friderikusz kiakadt Tóth Gabi testétől: "Jujj.. ennyire elcsúfítva"

Az Összezárva Friderikusszal című műsor második évadának első éjszakáját Tóth Gabival töltötte a mindig őszinte Friderikusz Sándor. Az énekesnőn lévő tetoválások láttán Friderikusz Sándor teljesen kiakadt. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.