X-Faktor Süsü szerelem énekesnő Spoon Tóth Andi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő megmutatta új szerelmét, aki nem más, mint a Magyar Televízió sztárja.

Tóth Andi, az X-Faktor énekesnője az MTVA székházában többek közt Süsüvel pózolt, és olyan cukin mutattak együtt, hogy gondoltuk, feldobjuk velük ezt a szürke, esőtől áztatott napot.

Forrás: Facebook/Tóth Andi

„Süsüke az új szerelmem" – írta a kép mellé Anidka, aki reméljük, szerelmét, Spoon Petit nem cseréli le a pihe-puha plüssre.

Rékasi: "Ha ki sem tenném a lakásból a lábamat, akkor tisztességesen tudnánk gazdálkodni a megtakarításaimból" http://www.life.hu/sztarok/20151014--rekasi-karoly-elarulta-hogy-balesete-utan-is-megelne-a-megtakaritasaibol.htmlRékasi nem léphet színpadra még egy jó darabig korábbi balesete miatt. És mivel üti el az időt? El sem hinnénk a kemény férfinek, igazi macsónak titulált színészről: árvácskákat ültet és növényeket locsolgat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoZalatnay Cinit boldoggá tette a nemzetközi elismeréshttp://www.life.hu/sztarok/20151015-zalatnay-cini-enekesnot-boldogga-tette-az-elismeres-hogy-a-the-guardian-janis-joplinnak-nevezte.htmlAz énekesnő arról mesélt, hogy ha megkésve is, de nagyon öröl annak, hogy Janis Joplinhoz hasonlították. TV + Sztárok--GYÁSZ! Cooky elvesztette édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20151015-cooky-radios-musorvezetonek-elhunyt-az-edesapja-ezert-par-napig-nem-hallhato-majd-az-etrben.htmlA rádiós, közösségi oldalán közölte a szomorú hírt, hogy szeretett édesapja elhunyt. TV + Sztárok--Hot Men Dance: "A csapattagok nagy része az előadásokon ismerte meg barátnőjét"http://www.life.hu/sztarok/20151014-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-tehetsegkutato-showjaban-felbukkant-a-legszexibb-fiucsapat-a-hot-man.htmlA Life.hu szerkesztősége már testközelből élvezhette a szexi srácok táncát, nemrég ugyanis ellátogattak hozzánk és megmutatták, milyen tehetségesek. TV + Sztárok--Vegetáriánus lett a sztárpár, Larion Zoé és Müller Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20151014-vegetarianus-lett-a-sztarpar-larion-zoe-es-muller-attila-akik-nem-hazasodnak.html Nagy az egyetértés a két éve egy párt alkotó sztárok között. Nem házasodnak össze és áttértek a vegetarianizmusra. TV + SztárokOrigoAzurák Csaba megpihent - Vicces videó!http://www.life.hu/sztarok/20151014-azurak-csaba-megpihent-a-tenyek-adasa-kozben.html"Fáradtnak tűnsz, mintha nem a régi volnál" - Azurák Csaba bizonyára korán kelt, és egy kis szusszanásra volt szüksége a Tények két hírblokkja között. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.