Csak kamu a negédes, családi fotósorozat a Jolie-Pitt családról?

Forrás: Vogue -
Brad Pitt vita házasság szerelem Angelina Jolie veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a sok vita, a színésznő állítása szerint sosem érezte erősebbnek a kapcsolatát és ennél jobban nem is élhetné meg nőiességét.

Őszintén mesélt egy Vogue interjúban Angelina Jolie arról, hogy miért távolíttatta el melleit és petefészkét. Szó esett arról is, hogy milyen a kapcsolata a férjével, akivel sokszor nincsenek közös véleményen, mégis erősnek érzi a kapcsolatukat. Legújabb közös filmjükben egy válás szélére sodródott házaspárt játszanak.

Angelina Jolie és Brad Pitt: a külvilág felé mutatott boldogságuk nem más, mint egy tökéletes álca? Forrás: Vogue

"Nekünk is megvannak a magunk problémái, de ha akkora baj lenne köztünk, mint a filmben szereplő pár között, akkor nem tudtuk volna leforgatni a filmet - mondta Jolie a Vogue-nak. "Mint művészek, szerettünk volna valami olyat csinálni, ami kirángat minket a komfortzónánkból. Ez nem a legbiztonságosabb dolog, de hát rövid az élet."

Csodás családi fotók készültek a Jolie-Pitt famíliáról

A legutóbbi hírek szerint Jolie beteg, de nem vesz róla tudomást, Pitt válni akar, és nem, egyáltalán nincsenek jóban. Rossz ilyeneket hallani Hollywood leghíresebb sztárpárjáról, de ha a hírek igazak, nagyobb a gond, mint eddig bármikor. A híreket egy családi fotósorozattal igyekeznek cáfolni.

Angie álomszép, a gyerekek óriásiak – Csodás családi fotók készültek a Jolie–Pitt famíliárólhttp://www.life.hu/csalad/20151017-angelina-jolie-es-brad-pitt-csaladjarol-csodas-fotokat-keszitett-a-vogue-magazinba-annie-leibovitz.htmlA legutóbbi hírek szerint Jolie beteg, de nem vesz róla tudomást, Pitt válni akar, és nem, egyáltalán nincsenek jóban. Rossz ilyeneket hallani Hollywood leghíresebb sztárpárjáról, de ha a hírek igazak, nagyobb a gond, mint eddig bármikor. Család--Családi dráma! Brad Pitt kórházba küldte Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/drlife/20151012-brad-pitt-korhazba-kuldte-angelina-joliet.htmlNagy vihar dúl Pitték háza táján. A Star magazin arról számolt be, hogy Brad Pitt megfenyegette Angelina Jolie-t, nem is akármivel. Dr. Life--Angelina Jolie kisfia a mai napig tartja a kapcsolatot egy magyar kislánnyalhttp://www.life.hu/sztarok/20151001-angelina-jolie-es-brad-pitt-kisfia-maddox-a-mai-napig-tartja-a-kapcsolatot-egy-magyar-kislannyal.htmlMagyar kispajtása van Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekének, egy budapesti kislány, akivel Maddox együtt járt iskolába a fővárosban. TV + SztárokAFPAngelina Jolie mellbimbói kiszúrják a szemünket - pedig éppen egy miniszterelnökkel tárgyalhttp://www.life.hu/trend/20150926-angelia-jolie-mellbimboi-kiszurjak-a-szemunket-eppen-a-kambodzsai-miniszterelnokkel-targyal.htmlA kambodzsai miniszterelnökkel tárgyalt Angelina Jolie a legújabb filmjéről, amely a vörös khmerek rémuralmáról szól. A témáról azonban sikerült igen hamar elterelnie a figyelmet - persze, nem szándékosan... Trend--Uhh! Angelina Jolie a dadával csalja Brad Pittet?http://www.life.hu/intim/20150928-angelina-jolie-lena-gould-dadaval-csalja-brad-pittet.htmlA színésznő biszexualitása már régóta köztudomású, de azt nem gondoltuk volna, hogy Brad Pitt mellett is megkíván majd egy nőt. Intim--Nem tudja leplezni soványságát Angelina Joliehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150918-angelina-jolie-bo-ruhaval-igyekezett-leplezni-sovanysagat-es-fogyasat.htmlHiába húzott bő szabású blúzt a vonalait finoman követő nadrágjához, még ez sem vonta el a figyelmet arról, mennyire lefogyott az utóbbi időben.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.