Hiába a sok vita, a színésznő állítása szerint sosem érezte erősebbnek a kapcsolatát és ennél jobban nem is élhetné meg nőiességét.

Őszintén mesélt egy Vogue interjúban Angelina Jolie arról, hogy miért távolíttatta el melleit és petefészkét. Szó esett arról is, hogy milyen a kapcsolata a férjével, akivel sokszor nincsenek közös véleményen, mégis erősnek érzi a kapcsolatukat. Legújabb közös filmjükben egy válás szélére sodródott házaspárt játszanak. 

Angelina Jolie és Brad Pitt: a külvilág felé mutatott boldogságuk nem más, mint egy tökéletes álca?Forrás: Vogue

"Nekünk is megvannak a magunk problémái, de ha akkora baj lenne köztünk, mint a filmben szereplő pár között, akkor nem tudtuk volna leforgatni a filmet - mondta Jolie a Vogue-nak. "Mint művészek, szerettünk volna valami olyat csinálni, ami kirángat minket a komfortzónánkból. Ez nem a legbiztonságosabb dolog, de hát rövid az élet."

Csodás családi fotók készültek a Jolie-Pitt famíliáról
A legutóbbi hírek szerint Jolie beteg, de nem vesz róla tudomást, Pitt válni akar, és nem, egyáltalán nincsenek jóban. Rossz ilyeneket hallani Hollywood leghíresebb sztárpárjáról, de ha a hírek igazak, nagyobb a gond, mint eddig bármikor. A híreket egy családi fotósorozattal igyekeznek cáfolni.