Sokkoló! Megerőszakoltak egy öt és egy két és fél éves kislányt

Forrás: Thinkstock -
erőszak kislány Újdelhi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva hírt tett közzé az indiai rendőrség. Újdelhiben megerőszakoltak egy öt, valamint egy két és fél éves leánygyermeket.

A két és fél éves kislány a házuk előtt játszott, majd pedig eltűnt. Szerencsétlenségére a városnak abban a negyedében akkortájt épp áramszünet volt. Szülei három órával később találtak rá, vérző testtel, eszméletlenül feküdt egy parkban.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A rendőrség az üggyel kapcsolatban őrizetbe vett néhány férfit, de letartóztatás még nem történt - mondta a város főfelügyelő-helyettese.

Egy másik esetben is kihallgatott a rendőrség három férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy szintén péntek este megerőszakoltak egy ötéves kislányt. Mindkét áldozat kórházban van, úgy tudni, az állapotuk stabil.

Indiában négy héttel ezelőtt szintén megerőszakoltak és meggyilkoltak egy négyéves kislányt, de korábban is számos hasonló eset történt az országban, amelyek óriási közfelháborodást keltettek.

Csak Újdelhiben tavaly több mint kétezer nőt és lányt erőszakoltak meg.

Hátsó kényeztetés, ahogyan még nem merted kipróbálni (18+)http://www.life.hu/intim/20120807-szex-szerelem-parkapcsolat-erzeki-anal-nyarra-forro-szextipp.htmlSokszor utasítottad már el az anális szexet, mert tartottál tőle? Most viszont úgy érzed, hogy egy hűvös, őszi, erotikus kalandba minden belefér – még ez is? Íme, a Life.hu tippje anális gyönyörszerzéshez.IntimThinkstockCsak kamu a negédes, családi fotósorozat a Jolie-Pitt családról?http://www.life.hu/intim/20151017-brad-pitt-es-angelina-jolie-sokat-veszekednek-megis-szeretik-egymast-interjuban-meseltek.htmlHiába a sok vita, a színésznő állítása szerint sosem érezte erősebbnek a kapcsolatát és ennél jobban nem is élhetné meg nőiességét. Intim--Prostinak akarták eladni Szlovákiában a cukorbeteg Rebekáthttp://www.life.hu/intim/20151017-prostinak-akartak-eladni-szlovakiaban-a-cukorbeteg-rebekat.htmlSzlovákiában bukkantak rá arra a 12 éves, cukorbeteg kislányra, akit akkor már napok óta kerestek. Rebeka otthonról tűnt el, de magával vitte három napra elegendő inzulinadagját is. IntimThinkstockCuki, szerelmes fotót osztott meg a szülinapos Kimi Raikönnen kedvesehttp://www.life.hu/intim/20151017-kimi-raikonnen-felesege-minttu-virtanen-a-pilota-szuletesnapjan-cuki-fotot-posztolt-az-instagramra.htmlBoldog születésnapot kívánunk a Forma 1-es pilótának! Intim--"Nem normális, hogy 37 éve minden reggel sírva ébredek" - Leszbikusságáról vallott Oláh Ibolyahttp://www.life.hu/intim/20151017-olah-ibolya-enekesno-friderikusz-sandor-musoraban-vallott-gyengesegeirol.htmlAz énekesnő, a vasárnap adásba kerülő Összezárva Friderikusszal című műsorban mesélt először arról, hogy élete nagy szerelmét, Pistit, aki hosszú éveken át mellette állt, leszbikus kapcsolata miatt hagyta el. Ibolya azt is elmondta, hogy a fiatalembert mennyire megviselte a hír, amikor megtudta tőle, hogy ő a saját neméhez vonzódik. IntimFotó: Polyák Attila - OrigoNe vidd máshova, egy harmadik félhez a problémád!http://www.life.hu/intim/20151015-pilat-gabor-szerint-ne-vidd-mashova-egy-harmadik-felhez-a-problemad.htmlNagy szerencséje van annak, aki megoszhatja valakivel a párkapcsolati problémáit. Mondjuk egy baráttal. Vagy ez mégsem akkora szerencse? Nem, mert nem ott kezelődik a probléma, ahol született, sőt a legnagyobb csapda az, ha azt gondoljuk, hogy azért, mert valakinek kiöntöttük a lelkünket, és beszéltünk a gondjainkról, az már megoldódott. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.