12 évesen vesztette el szüzességét, és már kamaszként mindenkivel szexelt Liz Taylor

Forrás: AFP -
szex szüzesség szexualitás Elizabeth Taylor kamasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kleopátra szerepében mindenkit elbűvölő Elizabeth Taylor szinte senkinek nem mondott nemet, aki meg akarta őt kapni.

Új könyvet dobtak a piacra a legendás színésznő életéről, ami semmit sem kezel tabuként: Liz Taylor szexuális életét is részletesen kitárgyalják benne. Danforth Prince és Darwin Porter műve arra is kitér, hogy a díva 12 évesen vesztette el szüzességét Peter Lawford színésszel a National Velvet film forgatásának szünetében.

Forrás: AFP

Azután pedig nem volt megállás. A házas Mickey Rooney-val is összejött még a forgatáson, akinek a terhes felesége rájuk is nyitott, miközben orálisan kényeztették egymást. Kamaszként feküdt le az akkor még színészként dolgozó későbbi amerikai elnökkel, Ronald Reagennel, és alig 16 évesen John F. Kennedy-vel is lenyomott egy hármast.

Férfias szexhelyszínek: Ezekről a helyekről fantáziálnak a pasik (18+)http://www.life.hu/intim/20151015-ferfias-szexhelyszinek-ezekrol-a-helyekrol-fantazialnak-a-pasik.htmlFelmérések szerint a férfiak nagyobb százalékát mozgatják meg a különleges helyszíneken végrehajtott szexakciók lehetőségei, mint a külsőségekkel kevesebbet foglalkozó hölgyekét. Nem tudjuk, tényleg így van-e, de megkérdeztünk néhány pasit, ők hol próbálnák ki leginkább. IntimThinkstockSokk! Megerőszakolta és szifilisszel fertőzte meg hároméves unokahúgát egy férfi (18+)http://www.life.hu/intim/20151019-megeroszakolta-es-szifilisszel-fertozte-meg-haromeves-unokahugat-egy-ferfi.htmlSzörnyű dolgot tett a hároméves Annabellával egy örkényi férfi, aki azóta előzetesben ül, de tagadja tettét.Intim--Meztelen francia nőket nézegetnél? Most megteheted!http://www.life.hu/intim/20151017-natasha-gudermane-meztelen-francia-nokrol-keszitett-fotosorozatot.htmlEgy Párizsban letelepedő művész pucér fotósorozatot készített a francia nőkről, hogy tanulmányozza és jobban megértse őket. Intim--4 titok, hogy örökké együtt maradjatok a párotokkalhttp://www.life.hu/intim/20151018-4-titok-hogy-orokke-egyutt-maradjatok-a-parotokkal.htmlEgyáltalán nem biztos, hogy a szerelemnek múlnia kell. Vannak olyan apró trükkök, amelyek először szövetséggé kovácsolnak benneteket, majd az első évek lángolása után is összetartanak. Intim--Instant örömök barátok közt - Szexhaverság pró és kontra (18+)http://www.life.hu/intim/20150119-baratsag-extrakkal-es-szexhaversag-kevesebb-es-rosszabb-a-szex-egy-felmeres-szerint.htmlTe is csatlakoztál a szexhaverok táborához, ahol szabadon hódolhatsz a testiség nyújtotta élvezeteknek a párkapcsolatokkal együtt járó kötelezettségek nélkül? A kellemes hancúrra bármikor kapható barát gondolata jónak tűnhet, de csak elméletben. Intim--Kolbászszívecskével vall szerelmet férje Rába Tímeánakhttp://www.life.hu/intim/20151018-kolbaszszivecskevel-vall-szerelmet-ferje-tobias-jozsef-raba-timeanak.htmlTóbiás József az asztalnál sem mellőzi a romantikát. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.