Sarka Kata kiborult! Prostitúcióval vádolták meg

Sarka Kata vád kiborult botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter felesége a hivatalos Facebook-oldalán fejezte ki felháborodását, és írta le a véleményét az őt ért támadásokkal kapcsolatban.

Katánál azért telt be a pohár, mert a kétgyermekes anyuka létére azzal vádolják, hogy pénzért árulja a testét. A sztár úgy érezte, nem hagyhatja szó nélkül a dolgot, és közzétett egy hosszabb írást a rajongói oldalán.

Forrás: Origo

"Eddig nem érdekelt soha, hogy egy külföldi szerverről működtetett kamu oldalon mik jelennek meg, mert egyszerűen annyi ilyen van, hogy nem láttam értelmét annak, hogy felvegyem ezekkel a harcot! Egy volt pornós gazember létrehozott több portált is, melyekben valódi portálok nevei szerepelnek, egyéb kiegészítéssel. Persze az összes kamu oldal! Viszont az elmúlt napokban többen is megosztottak a Facebookon egy bizonyos titkos listát, amin én és a férjem is rajta vagyunk. Természetesen semmi alapja nincs a listának! Velem összefüggésbe sem lehetett hozni semmi hasonlót. 19 éves korom óta vagyok a férjemmel, van 2 csoda szép gyerekünk, és boldog házasságban élünk. Az pedig, hogy egy mindenki által gyűlölt volt férfipornós mit ír egy ismert újságíró nevét és az egyik legismertebb bulvárlap nevét ellopva, nemcsak arcpirító gyalázat, hanem bűncselekmény is! Meddig lehet ezt büntetlenül elkövetni??! Meddig tűri a jog, hogy külföldi szerverek mögé bújva mocskos gazemberek sorozatos bűncselekményeket kövessenek el?? Bízom benne, hogy hamarosan rács mögé kerül!" – írta Kata, akit nagyon feldühítettek a történtek.

Reneé Zellweger kikezdett a Bridget Jones szépfiújával?http://www.life.hu/intim/20151019-renee-zellweger-a-hirek-szerint-osszemelegedett-a-bridget-jones-szepfiujaval.htmlA hírek szerint fülledt hangulatban telnek a film forgatási napjai: Zellweger állítólag teljesen belehabarodott kollégájába, Patrick Dempsey-be, aki a legújabb részben igen közel kerül majd a főszereplőhöz. Intim--Meztelen francia nőket nézegetnél? Most megteheted!http://www.life.hu/intim/20151017-natasha-gudermane-meztelen-francia-nokrol-keszitett-fotosorozatot.htmlEgy Párizsban letelepedő művész pucér fotósorozatot készített a francia nőkről, hogy tanulmányozza és jobban megértse őket. Intim--Sarka Kata mellei túltesznek kiskutyája cukiságánhttp://www.life.hu/intim/20151005-sarka-kata-dekoltazsa-tulszarnyalta-a-kis-kedvencuk-tara-cukisagat.htmlA dögös műsorvezető egy közös fotót lőtt újdonsült kedvencükkel, a kis Tarával. A kép láttán az ennivaló kiskutya helyett több kommentelőnek is Kata dekoltázsán akadt meg a szeme. IntimOrigoMeglepő vallomás: Sarka Kata ragaszkodott a házassági szerződéshezhttp://www.life.hu/intim/20150918-sarka-kata-ragaszkodott-a-hazassagi-szerzodeshez-amikor-hozzament-hajdu-peterhez.htmlKata már az elején tisztázni szerette volna, hogy nem a pénzéért megy hozzá Hajdú Péterhez, ezért ő ragaszkodott hozzá annak idején, hogy az esküvő előtt házassági szerződést kössenek. A papírt azóta viszont összetépték. IntimOrigo12 évesen vesztette el szüzességét, és már kamaszként mindenkivel szexelt Liz Taylorhttp://www.life.hu/intim/20151019-elizabeth-taylor-12-evesen-vesztette-el-a-szuzesseget-kamaszkent-mindnekivel-lefekeudt.htmlA Kleopátra szerepében mindenkit elbűvölő Elizabeth Taylor szinte senkinek nem mondott nemet, aki meg akarta őt kapni.Intim--Csak kamu a negédes, családi fotósorozat a Jolie-Pitt családról?http://www.life.hu/intim/20151017-brad-pitt-es-angelina-jolie-sokat-veszekednek-megis-szeretik-egymast-interjuban-meseltek.htmlHiába a sok vita, a színésznő állítása szerint sosem érezte erősebbnek a kapcsolatát és ennél jobban nem is élhetné meg nőiességét. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.