Leleplező fotók! Julia Roberts kibékült a férjével

Forrás: AFP/Michael Loccisano -
békülés csók fotó Julia Roberts leleplezés válás férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó ideje az a hír járja, hogy a világhírű színésznő házassága romokban hever, ám most mégis árulkodó képek készültek róla és férjéről.

Julia Roberts házassága egy ideje megromlott. A legutóbbi hírek szerint a színésznő már nem is akarta megmenteni a kapcsolatát. Most azonban, férjével együtt mutatkozott, sőt még egy-két csók is elcsattant kettejük között, ez pedig elég bizonyíték lehet arra, hogy nem csak gyermekeik miatt tengetik együtt az időt - írja a dailymail.co.uk., ahol a leleplező fotókat is megnézheted a párról.

Forrás: AFP/Michael Loccisano

Kiderült, mi tette tönkre Julia Roberts házasságát

A sztárpár egy közeli ismerőse a Radar Online-nak úgy nyilatkozott: amellett, hogy Julia és Danny az elmúlt időszakban rengeteget veszekedtek, az anyagiak is közre játszottak elhidegülésükhöz – több infó a Life.hu cikkében.
Nem bír magával! Anyaszült meztelenre vetkőzött Amber Rosehttp://www.life.hu/intim/20151022-amber-rose-helyesli-hogy-szexvideot-adott-ki-magarol-kim-kardashian.htmlAmber Rose újra sokkol: ezúttal a GQ magazin legújabb számában vetkőzött le anyaszült meztelenre, és ahogyan az ilyenkor lenni szokott, egy kicsit magáról is beszélt. IntimOrigoAngelina Jolie napjai rettegésben telnek - Fél, hogy Jennifer Aniston sorsára juthttp://www.life.hu/intim/20151022-angelina-jolie-szineszno-feltekeny-ferjere-brad-pittre-mert-a-bombazo-sienna-millerrel-forgat.htmlA gyönyörű színésznő fél, hogy elődje, Jennifer Aniston sorsára jut, férje ugyanis egy fiatal, férfifaló hírében álló színésznővel forgatja legújabb filmjét. Intim--"Őszintén az ő szintjén" - Minden szülő ezt várja a gyerekétől, de saját maga ritkán él velehttp://www.life.hu/intim/20151020-pilat-gabor-minden-szulo-oszinteseget-var-a-gyereketol-de-sajat-maga-ritkabban-el-ezzel-a-luxussal.htmlMinden szülő őszinteséget vár a gyerekétől, de saját maga ritkábban él ezzel a luxussal... Intim--Szex, prostik, embertelen sorsok – Képek a riói szexnegyedekből!http://www.life.hu/intim/20151020-lorenzo-moscia-rio-de-janeiro-szexnegyedeiben-fotozott.htmlRio De Janeiróban virágzik a szexturizmus – a luxuszállodáktól a legszegényebb negyedekig bárhol és bármikor lányok, melegek, transzvesztiták tömegei várják a kuncsaftokat. IntimOrigoMuri Enikő hamarosan férjhez megy - Már az időpontot is kitűztékhttp://www.life.hu/intim/20151020-muri-eniko-a-2011es-xfaktor-ezustermese-hamarosan-ferjhez-megy-es-csaladot-alapit.htmlA 2011-es X-Faktor ezüstérmese már családra vágyik, ez ehhez vezető első lépés azonban az esküvő lesz majd. IntimOrigoTávkapcsolatban is működik az X-Faktoros szerelemhttp://www.life.hu/intim/20151020-jakab-peter-izabella-es-spoon21-marci-a-xfaktor-szerelmesparjanak-kapcsolata-tavkapcsolatban-is.htmlGrósz Marci a Spoon21 együttes tagja és Jakab Péter Izabella szerelmét nem kezdi ki a távolság. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.