Kiderült! Az európai nők lépnek félre a leggyakrabban

Forrás: Thinkstock -
nők szex szerelem megcsalás kapcsolat félrelépés Európa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az európaiak lépnek félre a leggyakrabban, míg az amerikaiak vállalják a legtöbb kockázatot a fogamzásgátlás terén – többek között ez is kiderült a DrEd.com nemzetközi kutatásából.

Az európaiak körében a leggyakoribb a félrelépés (ráadásul szívesebben szexelnének a vízparton, mint a négy fal között), az amerikaiak viszont eléggé megbízhatatlanok, ha védekezésről van szó: főként a megszakításos közösülést alkalmazzák. Nem igaz az a sztereotípia sem, hogy az amerikaiak imádnak kísérletezni a szexben: úgy tűnik, az európaiak szeretnek több mindent kipróbálni.

Forrás: Thinkstock

A DrEd.com nevű online gyógyszerészeti és egészségügyi portál 1000 felnőttet kérdezett szexuális szokásairól, így kiderült, hogy az európaiak 57 százaléka csalta már meg partnerét (főként a nők szeretnek félrekacsintani!), míg az az amerikaiak a leginkább hűségesek: csupán 36 százalékuk lépett már félre. Az európai nők 64 százaléka, az amerikai hölgyek 41 százaléka volt hűtlen, míg az európai férfiaknál 49 százalékos ez az arány, szemben az amerikai urak 31 százalékával.

Európában ma a misszionárius póz a legnépszerűbb (29 százalék), míg Amerikában 30 százalék a kutyapózra esküszik. A védekezés is más az óceán két partján: az amerikaiak és az európai férfiak az óvszert választják, míg az európai nők a tablettára esküsznek. Az egészségügyi problémák tekintetében az amerikai férfiak vannak a leginkább képben: 58 százalékuk képes azonosítani a prosztatát, a méhet, a petefészket, a méhnyakat stb., tehát ismeri saját és párjuk testének anatómiáját is.

Tolvai Reni megszólalt bugyi-ügyben: "Igazából volt rajtam"http://www.life.hu/intim/20151026-tolvai-renin-volt-bugyi-a-videoklip-forgatason.htmlA fél ország lázasan találgatta, hogy volt-e bugyi Tolvai Renin vagy sem, legújabb klipjének forgatásán. Most az énekesnő is megszólalt az ügyben. Intim--Rubint Réka: "Norbi elém tolta a házassági szerződést"http://www.life.hu/intim/20151026-schobert-norbi-rubint-rekaval-hazassagi-szerzodest-iratott-ala.htmlEgészen intim családi titkokat is megosztott az Összezárva Friderikusszal című műsorban Rubint Réka, aki többek közt elárulta: férje házassági szerződést íratott alá vele az esküvő előtt. Intim--Frank Sinatra el akarta venni Marilyn Monroe-thttp://www.life.hu/intim/20151020-frank-sinatra-oneletrjazi-konyve-szerint-el-akarta-venni-marilyn-monroet.htmlA szőke szexszimbólum teljesen levette a lábáról Frank Sinatrát, aki a most megjelenő életrajzi könyve szerint annyira beleszeretett Marilyn Monroe-ba, hogy el akarta venni felelségül. A színésznő azonban kikosarazta. IntimOrigoDráma! Új szerelme csúnyán átverte Sandra Bullockot?http://www.life.hu/intim/20151016-sandra-bullock-szerelmenek-bryan-randellnek-baratnoje-volt-amikor-osszejott-a-szinesznovel.htmlHiába talált rá hosszú időt követően a szerelem, máris véget ért a gyönyörű színésznő boldogsága? Olyan hírek kaptak ugyanis szárnyra, hogy Sandra Bullock közel sem volt az egyetlen Bryan Randell életében. Intim--Megható vallomás! Bereczki Zoltán még mindig nyalogatja a sebeithttp://www.life.hu/intim/20151014-szinetar-dora-utan-bereczki-zoltan-meg-mindig-nyalogatja-a-sebeit.htmlMegrendítő őszinteséggel vallott Bereczki Zoltán az ATV műsorában jelenlegi lelkiállapotáról. Elárulta, válása után még mindig nyalogatja a sebeit. Intim--Úgy tűnik, már minden rendben Katalin hercegné és Vilmos herceg közötthttp://www.life.hu/intim/20151010-katalin-hercegne-es-vilmos-kozott-mar-minden-rendben.htmlAz utóbbi időben számos híresztelés kapott szárnyra arról, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg között nincs minden teljesen rendben. Most azonban rácáfoltak ezekre a pletykákra. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.