Mi?! Robert De Niro egy huszonéves lánnyal bújt ágyba

Forrás: Lionsgate -
ágy jelenet szexi film Robert De Niro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aubrey Plaza és a hetvenkét éves színész egy szál alsóneműben hemperegnek az ágyon. Micsoda jelenet! De Niro jövőre alsónadrágban hódít!

A film előzetese szépen végigvezet minket a történeten. A Dirty Grandpa egy papucs vőlegényről (Zac Efron) és a nagyapjáról (Robert De Niro) szól, akik egy közös útra indulnak. A nemrég özveggyé vált férfi abban bízik, hogy az unokáját az út alatt lebeszéli a förtelmesen idegesítő menyasszonyjelöltről -írja az Origo.

Kattints ide az előzetesért!

Aubrey Plaza és Robert De Niro a Dirty Grandpa című filmben Forrás: Lionsgate

De Niro egy színpadon állva villantja meg a felsőtestét, olyan korú lányokkal bulizik, akik az unokái lehetnének, ha pedig Plázával fut össze az előzetesben, akkor mindig felizzik a levegő. Még egy erősen szexuális töltetű viccet is elsüt a kifröccsenő majonézzel. A Dirty Grandpa 2016. január 22-én kerül az amerikai mozikba.

7 tipp a partnerkereső adatlapod kitöltéséhez – Pasiszemmel!http://www.life.hu/intim/20151029-ferfitippek-a-partnerkereso-adatlapod-kitoltesehez-pasiszemmel.htmlEgyre többen keresnek maguknak párt (vagy épp kalandot) online alkalmazások segítségével, de nem mindig könnyű a célnak leginkább megfelelően kitölteni a bemutatkozó részt ezeken a felületeken. Most pasiszemmel adunk néhány tippet a női adatlapokhoz. IntimThinkstockSebestyén Balázs első szexuális élménye a Szomszédokra volt!http://www.life.hu/intim/20151030-sebestyen-balazs-elso-szexualis-elmenye-a-szomszedokra-volt.htmlA Gyertek át szombat este ezen a hétvégén adásba kerülő részében szóba jött egy ország kedvenc sorozata, a Szomszédok. A műsorvezető, Sebestyén Balázs érdekes titkáról rántotta le a leplet, viccesen. Intim--Kiderült, melyik a világ legveszélyesebb szexpózahttp://www.life.hu/intim/20151029-kiderult-melyik-a-vilag-legveszelyesebb-szexpoza.htmlEgy szaklapban közölt tanulmányból kiderült, melyik pozitúrában következhet be a legtöbb szexbaleset. Az eredmény tényleg meglepő. Intim--Sarah Jessica Parker "donáldkacsázott" egyethttp://www.life.hu/intim/20151029-sarah-jessica-parker-egy-szal-poloban-pozolt.htmlSarah Jessica Parker egyetlen szál pólót visel új fotóján, épp, ahogy Donald kacsa is teszi a rajzfilmben. Azért Sarah jóval szexibb. Intim--Mellbimbót és izmos hasat villantott Dominika Cibulkovahttp://www.life.hu/intim/20151029-dominika-cibulkova-ha-vecere-megy-muszaj-szelfiznie-lott-is-egyet-a-nyaralasan.htmlA világranglista 38. helyén álló sportolója egy igen merész, mégis dögös fotót posztolt magáról a nyaralása alatt. Dominika a mellékhelyiségben lőtt magáról egy képet. IntimOrigoMeztelenre vetkőzött a nagyon terhes Imogen Thomas - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151029-imogen-thomas-botranyhosno-terhesen-vetkozott-meztelenre.htmlImogen Thomas szépségkirálynő, aki testi adottságai mellett leginkább különböző botrányairól híresült el, megmutatta magát meztelenül. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.