Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke szerelem kapcsolat Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető, aki újra szereplője lesz az Édes élet című reality-nek, elárulta, milyen kapcsolata van Hódi Pamelával.

„Két nőm van. Az első nő, aki gyereket szült nekem, Hódi Pamela, és a lányom, Natasa Zselyke. Tudok szerelmes lenni, voltam már, vagyok, és leszek is. Akkor tudok szerelmes lenni Hódi Pamelába, amikor gyereket szül nekem, de nem tudok belé szerelmes lenni, ha üvölt velem” – mondta a kislányával sziesztázó Berki Krisztián a Borsnak.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Arra a kérdésre, hogy lehet-e még közöttük párkapcsolat, a következőt válaszolta a kolosszális izmokkal rendelkező műsorvezető: „Nem vagyok jós. Azt tudom, jelenleg a mi kapcsolatunk sokkal tartalmasabb, mélyebb, mint akkor, amikor egy háztartásban éltünk. A pár­kapcsolat, az apaság, tanulási folyamat. Rengeteg hibát elkövettem. A siker azon múlik, hogy hajlandóak vagyunk-e mi ketten a saját személyiségünket félretenni, és együtt építkezni. Annak, hogy külön életet élünk, sosem lesz valós értéke. Együtt kell felépítenünk, megteremtenünk valamit, annak van valós értéke. Most boldog vagyok, ha ez sikerül, akkor leszek sikeres is.”

Modern kori péniszbörtönök: vannak, akik ma is erényövet hordanak? (18+)http://www.life.hu/intim/20141127-erenyovek-a-mindennapokban-szexualis-jatekszerek-es-komoly-kapcsolati-bortomok.htmlUgyan a szexkütyükkel foglalkozó webshopok a szerepjátékok és bondage-cuccok közé teszik az erényöveket, sokan élnek azonban köztünk olyanok, akik szerint ez nem pusztán az ágyban, a mindennapi életben is fontos kelléknek számít. Olyannyira, hogy ők maguk vértezik fel ezzel a párjukat. Intim--Íme, a filmvászon legemlékezetesebb transzszexuális karakterei (18+)http://www.life.hu/intim/20151030-transz-a-kamera-elott-a-filmvaszon-legemlekezetesebb-transzszexualis-karakterei.htmlKegyetlen tréfa tud lenni az élettől, ha valakinek más a biológiai neme és a nemi tudata. Igazi drámai helyzet – a mozi pedig szereti a drámai helyzeteket és a nem mindennapi sztorikat. Összegyűjtöttünk egy csokorra valót azokból a filmekből, amelyek messzebb jutottak a témában a szörnyülködésnél és/vagy provokációnál.Intim--Pucér Halloween - Monique Covet jelmezben félmeztelenkedikhttp://www.life.hu/intim/20151031-monique-covet-halloweeni-jelmeze.htmlNem csalódtunk! Monique Covet-nek Halloweenkor is fontos az erotika. Az egykori felnőttfilmes több jelmezben is megmutatta dögös testét. Intim--Unod az orális szexet? Tegyél ellene!http://www.life.hu/intim/20151031-tippek-oralis-szex-kozben-unalom-ellen.htmlVan, hogy akár fél óráig is eltarthat, míg a pasidat kényezteted a száddal. Ilyenkor előfordul, hogy unatkozni kezdesz. Nos, van néhány tippünk, hogy üsd el közben az időt. IntimOrigoLakatos Levente: "Az összes férfi hűtlen? Avagy előzd meg, hogy megcsaljanak!"http://www.life.hu/intim/20151031-lakatos-levente-blog-az-osszes-ferfi-hutlen-avagy-elozd-meg-hogy-megcsaljanak.htmlEgy kedves, férfi-ügyekben meglehetősen tapasztalt (hogy pontosan milyen téren, és mennyire, azt a fantáziátokra bízom) hölgyismerősömmel beszélgetve merült fel a csalfaság témaköre. Ő szent meggyőződéssel állította, hogy minden férfi hűtlen, én pedig nyilván azonnal a becsületünk védelmére keltem. Micsoda általánosítás… Aztán, ahogy az elültetett gondolatmaggal a fejemben telt az idő, egyre többször szembesültem azzal, hogy talán én vagyok túl idealisztikus. Férfijellemünk árnyékosabb oldalán valóban ott dédelgetjük a csapodárságra való hajlamot?Intim--Ne a partneredet cseréld le, hanem a nézőpontodat!http://www.life.hu/intim/20151029-pilat-gabor-ne-a-partnered-csereld-le-hanem-a-nezopontod.htmlA változatosság nem azt jelenti a kapcsolatban, hogy váltogatod a partnereidet, és csak övön alul ismerkedsz. De természetesen ebben is, mint mindenben, meg lehet találni a kihívást.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.